Libnet.ro
UNICEF

11:45

Victor Ponta: Regret credinta lui Crin Antonescu ca adversarul politic al PNL este PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Regret credinta lui Crin Antonescu ca adversarul politic al PNL este PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca regreta credinta liderului PNL, Crin Antonescu, ca batalia nu se mai da cu Basescu, care iese din mandat, ci cu PSD-ul cu tentatie de partid-stat. Ponta sustine. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Adversarul nostru politic este PSD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat luni seara, in cadrul unei interventii telefonice la Realitatea TV, ultimele evolutii de pe scena politica romaneasca vorbind despre alegerile europarlamentare si relatia PNL-PSD in urmatoarea perioada.

Crin Antonescu: Nu fac comentarii la insemnarile pe Facebook ale domnului Ponta. Probabil o va tine asa mult timp

Crin Antonescu a declarat, marti, ca nu comenteaza insemnarile de pe Facebook ale premierului Victor Ponta, care a spus ca regreta faptul ca liderul PNl crede ca adversarul politic al PNL este PSD, relateaza Me.

VIDEO Crin Antonescu, atac la fostii colegi de guvernare: Adversarul principal al PNL e PSD

Identitatea PNL e una foarte clara, iar adversarul principal al PNL e Partidul Social Democrat, aflat astazi la guvernare, a declarat marti liderul liberal Crin Antonescu, adaugand ca partidul sau vrea o Romanie puternica ce nu se poate construi pe demagie, pe minciuna, pe impostura.

Crin Antonescu: La prezidentiale contracandidatul meu va fi cel mai probabil Ponta. Pe Basescu as fi vrut sa-l am adversar, dar nu se poate, si atunci merge si Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca cel mai probabil contracandidatul sau la alegerile prezidentiale va fi premierul si liderul PSD, Victor Ponta, cu sanse de a obtine intre 48 si 52 la suta in turul II de scrutin, scrie agentia Mediafax.

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Ponta vrea ca liberalii sa obtina un scor prost la europarlamentare

Victor Ponta nu are curaj fara camuflaj, tinta lui este ca liberalii sa obtina un rezultat prost la europarlamentare si sa scape de Antonescu, a declarat, luni, presedintele PNL. Constat o data ca.

Crin Antonescu: Principalul adversar al PNL este PSD (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, marti, ca principalul adversar al PNLeste Partidul Social Democrat, aflat la guvernare. Identitatea PNL este una foarte clara, iar adversarul principal al PNL e PSD, aflat astazi.

Crin Antonescu: Ma vad presedinte. in turul II, cu Ponta, ar fi ca la box. Ai in cine sa dai

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a vorbit, la TVR, despre cele doua seturi de alegeri din acest an si a opinat ca europarlamentarele reprezinta, pentru formatiunea pe care o conduce, o proba eliminatorie. in ce priveste alegerile prezidentiale, Antonescu s-a declarat convins ca va ajunge la Cotroceni, dar a formulat si o serie de pronosticuri privind posibilii sai rivali.

FOTO Baronul PSD Nichita nu a renuntat la iubirea virtuala pentru Crin Antonescu

Sub sloganul USL iubeste Iasul, desi alianta nu mai exista de cateva saptamani, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, isi asociaza inca numele cu liderul liberal Crin Antonescu.

Crin Antonescu, despre motivul excluderii lui Mircea Diaconu de pe lista candidatilor la europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca retragerea lui Mircea Diaconu de pe lista de candidati la europarlamentare din partea liberalilor a fost determinata de situatia acestuia legata de sentinta.

Crin Antonescu, intre Draga Stolo! si iepurele perfect

In campania pentru prezidentiale, inceputa deja de Crin Antonescu o data cu iesirea din USL, liderul PNL se afla intr-un blocaj dificil de depasit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )