Libnet.ro
UNICEF

14:00

Crin Antonescu: Daca PNL nu va lua 20% la europarlamentare eu imi dau demisia

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Daca PNL nu va lua 20% la europarlamentare eu imi dau demisia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca in situatia in care liberalii vor inregistra un scor sub 20% la alegerile europarlamentare isi va prezenta demisia din functie, dar nu inainte de a-i schimba si pe altii. Antonescu a declarat, pentru ziarul Adevarul, ca obiectivul PNL la alegerile europarlamentare este sa obtina un scor electoral de 25%, insa se poate considera ca partidul si-a atins obiectivul daca ar obtine un scor intre 23 si 24 la suta din optiuni, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Antonescu: Daca PNL nu va lua 20% la europarlamentare eu iMI DAU DEMISIA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca in situatia in care liberalii vor inregistra un scor sub 20% la alegerile europarlamentare isi va da demisia din functie. Antonescu a declarat,.

Antonescu: imi dau demisia daca PNL nu va lua 20% la europarlamentare.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca in situatia in care liberalii vor inregistra un scor sub 20% la alegerile europarlamentare isi va prezenta demisia din functie, informeaza Mediafax. Antonescu a declarat, la Adevarul Live, ca obiectivul PNL la alegerile europarlamentare este sa obtina un scor electoral de 25%, insa se poate considera ca partidul si-a atins obiectivul daca ar obtine un scor intre 23 si 24%. El a fost intrebat ce se va intampla daca PNL obtine sub 20% .

Antonescu spune ca va demisiona de la sefia PNL daca partidul nu va lua 20% la europarlamentare

Liderul liberal Crin Antonescu a anuntat ca isi va prezenta demisia din functia de presedinte al PNL, daca liberalii nu vor inregistra un scor de peste 20% la euroalegeri. Acesta a precizat ca obiectivul.

UPDATE Crin Antonescu: Daca guvernul nu reduce CAS cu cinci puncte si nu adopta neimpozitarea profitului reinvestit, motiune de cenzura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut marti guvernului sa adopte pana la 1 mai reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator si neimpozitarea profitului reinvestit, avertizand ca, in caz contrar, liberalii vor depune o motiune de cenzura.

Antonescu: Daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare, demisionez, nu inainte de a-i schimba si pe altii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri, la Adevarul Live, ca liberalii tintesc, la alegerile europarlamentare, un scor de 25%. intrebat cum ar actiona in situatia in care ar obtine mai putin de 20%, el a raspuns ca ar demisiona din functia de presedinte al partidului, dar nu fara sa ii schimbe si pe altii.

Crin Antonescu, la Adevarul Live de la 14.30: Ce surprize pregateste PNL in batalia pentru Cotroceni

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat, miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 30, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Parlamentarii decid cine ii va lua locul lui Crin Antonescu la sefia Senatului

Parlamentarii decid astazi cine ii va lua locul lui Crin Antonescu la sefia Senatului. Numele vehiculat pana acum este cel al lui Calin Popescu-Tariceanu. Senatorii PSD, PC, UNPR si UDMR sunt acum in sedinta.

Crin Antonescu: Noul program de guvernare, un parfum din ala prost. Nu scapi de el daca esti in aceeasi incapere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, la Parlament, ca va hotari initierea unei motiuni impotriva Guvernului dupa angajarea raspunderii Executivului asupra programului de guvernare.

Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in timp ce Eugen Nicolescu va prelua PNL, Bucuresti, relateaza Mediafax. Astfel, Antonescu a.

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu. Premierul nu exclude ca, pe viitor, PNL-ul sa redevina un partener, la fel cum a fost si la formarea USL-ului. Mai ales ca PSD si PNL au de continuat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )