Libnet.ro
UNICEF

23:00

Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

B1 B1,
Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in timp ce Eugen Nicolescu va prelua PNL, Bucuresti, relateaza Mediafax. Astfel, Antonescu a. continuă pe B1

Antonescu: Noul secretar general al PNL este Rares Manescu, Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, dupa reuniunea Biroului Politic al partidului, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in vreme ce Eugen Nicolaescu va prelua coordonarea.

Hellvig se retrage din pozitia de secretar general al PNL.

Eduard Hellvig, actual secretar general al PNL, se va retrage din functie, iar locul sau ar urma sa fie luat de primarul Sectorului 6, Rares Manescu, sustin surse liberale, citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, Hellvig, care se afla pe lista de candidati ai PNL la europarlamentare, ar putea fi inlocuit de liderul PNL Sector 6, Rares Manescu. De asemenea, liderul TNL Florin Alexe s-ar mai afla printre cei favoriti sa preia pozitia de secretar general al PNL, fiind vehiculat si numele .

Crin Antonescu: Noul program de guvernare, un parfum din ala prost. Nu scapi de el daca esti in aceeasi incapere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, la Parlament, ca va hotari initierea unei motiuni impotriva Guvernului dupa angajarea raspunderii Executivului asupra programului de guvernare.

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu. Premierul nu exclude ca, pe viitor, PNL-ul sa redevina un partener, la fel cum a fost si la formarea USL-ului. Mai ales ca PSD si PNL au de continuat.

UPDATE Crin Antonescu: Daca guvernul nu reduce CAS cu cinci puncte si nu adopta neimpozitarea profitului reinvestit, motiune de cenzura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut marti guvernului sa adopte pana la 1 mai reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator si neimpozitarea profitului reinvestit, avertizand ca, in caz contrar, liberalii vor depune o motiune de cenzura.

Crin Antonescu: Dupa simulacrul, gluma de azi din Parlament aproape ca mi se pare neserios sa vorbim de motiune de cenzura

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca dupa ceea ce a vazut in Parlament la angajarea raspunderii Guvernului, considera ca ar fi neserios ca liberalii sa mai initieze o motiune de cenzura. Dupa.

Crin Antonescu: Programul de guvernare este de fapt un siropel ieftin si dulceag

Liderul PNL Crin Antonescu a criticat, marti, programul de guvernare al Guvernului, aratand ca este un siropel ieftin si dulceag, iar premierul Victor Ponta incearca sa minta poporul cu jocuri.

Tariceanu: Crin Antonescu a ajuns presedinte interimar si inclusiv presedinte al Senatului tot cu sprijinul PSD

Fostul liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, la postul Antena 3, ca a acceptat functia de presedinte al Senatului pentru a duce proiectul USL mai departe, chiar daca a primit multe critici in acest sens, precizand de asemenea ca predecesorul sau, Crin Antonescu, a ajuns in aceeasi pozitie tot cu sprijinul PSD.

Parlamentarii decid cine ii va lua locul lui Crin Antonescu la sefia Senatului

Parlamentarii decid astazi cine ii va lua locul lui Crin Antonescu la sefia Senatului. Numele vehiculat pana acum este cel al lui Calin Popescu-Tariceanu. Senatorii PSD, PC, UNPR si UDMR sunt acum in sedinta.

Horia Ioan Marinescu, ales ca secretar general adjunct al Senatui, a demisionat la o zi dupa instalare

Nici nu s-a instalat bine, ca si-a si dat demisia. Este vorba de Horia Ioan Marinescu, ales luni ca secretar general adjunct al Senatului, la propunerea PC. Din primele informatii, acesta ar fi fost incompatibil cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )