Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crin Antonescu, la Adevarul Live de la 14.30: Ce surprize pregateste PNL in batalia pentru Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, la Adevarul Live de la 14.30: Ce surprize pregateste PNL in batalia pentru Cotroceni

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat, miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 30, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu vorbeste la Adevarul Live despre viitorul PNL

Incepand cu ora 14. 30 presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu vorbeste despre viitorul PNL, la Adevarul Live de la 14.30

Incepand cu ora 14. 30 presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la Adevarul Live, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in timp ce Eugen Nicolescu va prelua PNL, Bucuresti, relateaza Mediafax. Astfel, Antonescu a.

Crin Antonescu: Noul program de guvernare, un parfum din ala prost. Nu scapi de el daca esti in aceeasi incapere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, la Parlament, ca va hotari initierea unei motiuni impotriva Guvernului dupa angajarea raspunderii Executivului asupra programului de guvernare.

Tariceanu: Crin Antonescu a ajuns presedinte interimar si inclusiv presedinte al Senatului tot cu sprijinul PSD

Fostul liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, la postul Antena 3, ca a acceptat functia de presedinte al Senatului pentru a duce proiectul USL mai departe, chiar daca a primit multe critici in acest sens, precizand de asemenea ca predecesorul sau, Crin Antonescu, a ajuns in aceeasi pozitie tot cu sprijinul PSD.

Adevarul Live, ora 12.00: Criza ucraineana din perspectiva sociologica

Darie Cristea, sociolog INSCOP, prezinta astazi in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, motivatiile sociale care stau la baza crizei ucrainene si posibilele moduri in care populatia din Crimeea va actiona in urmatoarea perioada.

Adevarul Live: Criza ucraineana, explicata din perspectiva sociologica

Darie Cristea, sociolog INSCOP, a prezentat in cadrul emisiunii Adevarul Live motivatiile sociale care stau la baza crizei ucrainene si posibilele moduri in care populatia din Crimeea va actiona in urmatoarea perioada.

Oana Paraschiv, cea mai noua carcotasa, vine la Adevarul Live, de la ora 11.00

Carcotasii revin in forta in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Prima TV, cu un nou sezon al Cronicii. Lor li se alatura forte proaspete, iar echipa va fi completata de Oana Paraschiv, cea mai noua carcotasa. Ce va face Oana in show-ul de la Prima TV, ce vedete are in vizor si cum se vor descurca acestea aflati astazi, la Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live: Evenimentele din Crimeea, amenintare pentru regiune

Decizia NATO de a trimite avioane de supraveghere in spatiul Romaniei si al Poloniei, este dezbatuta astazi de Oana Popescu, analist Foreign Policy, intr-o emisiune Adevarul Live moderata de Cristian Unteanu.

Adevarul Live: Evenimentele din Crimeea, amenintare pentru regiune

Decizia NATO de a trimite avioane de supraveghere in spatiul Romaniei si al Poloniei, a fost dezbatuta astazi de Oana Popescu, analist Foreign Policy, intr-o emisiune Adevarul Live moderata de Cristian Unteanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )