Libnet.ro
UNICEF

15:45

Crin Antonescu despre o interventie americana in Siria: Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu despre o interventie americana in Siria: Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat marti ca Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie, referindu-se la situatia din Siria. Antonescu a mai spus ca majoritatea parlamentara sustine pozitia primului-ministru si atunci cand vorbim despre o interventie rapida si ferma cred ca lucrurile sunt clare. continuă pe Hotnews

Antonescu, despre o posibila interventie in Siria: Vom fi in prima linie alaturi de SUA si aliatii nostri

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat marti, la finalul intrevederii cu ministrul adjunct de Externe al Statului Israel, Zeev Elkin, ca Romania se va afla in prima linie, alaturi de SUA si aliatii sai, in situatia in care se va decide o interventie in Siria.

Antonescu, despre o posibila interventie in Siria: Vom fi in prima linie, alaturi de SUA si de aliatii nostri

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat marti, la finalul intrevederii cu ministrul adjunct de Externe al Statului Israel, Zeev Elkin, ca Romania se va afla in prima linie, alaturi de SUA si aliatii sai, in situatia in care se va decide o interventie in Siria.

Crin Antonescu: Pozitia exprimata de premier cu privire la Siria ar putea fi intarita printr-o dezbatere in Parlament

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca a discutat cu primul ministru Victor Ponta despre 'problema siriana', ca 'subscrie' total la pozitia exprimata de premier, 'pentru ca a fost adoptata in comun', si a adaugat ca ar putea fi intarita printr-o dezbatere parlamentara.

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

Victor Ponta si Crin Antonescu vorbesc despre proiectul Rosia Montana

Copresedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au dezvaluit, in emisiunea Exces de Putere de sambata seara, pozitiile pe care le vor avea fata de proiectul Rosia Montana. Presedintele.

Trei organizatii feministe din Romania dezaproba declaratiile facute de Crin Antonescu la o intalnire a organizatiei femeilor liberale: Detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia

Trei organizatii care apara drepturile femeilor din Romania dezaproba declaratiile facute de liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul unei intalniri a organizatiei femeilor liberale care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie ca Dumnezeu ne-a creat diferiti cu egala splendoare dumnezeiasca si ceea ce are mai pretios femeia este tocmai ceea ce face diferenta in raport cu barbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastra sau regret ca nu sunt femeie [. ], le-a spus Antonescu femeilor liberale.

FOTO Crin Antonescu in orasul lui Traian Basescu: Voi fi presedintele Romaniei. Ce fel de conducator vrea sa fie liberalul

Inconjurat de entuziasmul tinerilor USL, Crin Antonescu si-a anuntat din nou intentia de a deveni presedintele Romaniei. Momentul festiv a avut loc la manifestarea USL intitulata Romania pentru tineri, ce s-a desfasurat sambata, la Sala Sporturilor din Constanta.

Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu are niciun rost ca Parlamentul sa obstructioneze cercetarea.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca din punctul sau de vedere nu are niciun rost ca Parlamentul sa obstructioneze activitatea de cercetare penala in cazul lui Varujan Vosganian, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca decizia politica a PNL este de a vota pentru avizul de incepere a urmaririi penale in cazul lui Vosganian. Nu am avut inca o sedinta, sigur, vom avea la grupul parlamentar. Punctul meu de vedere a fost intotdeauna, si de altfel PNL a votat .

Antonescu, despre proiectul Rosia Montana: Va trebui sa existe o comisie speciala pe in ...

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca sustine constituirea unei comisii parlamentare speciale pentru analizarea proiectului privind exploatarea de aur de la Rosia Montana si ca este in favoarea votului deschis asupra proiectului de lege, relateaza Mediafax. Pe un proiect care starneste in chip firesc foarte multe discutii, foarte multe controverse in opinia publica romaneasca, iata chiar in strada, cum ar fi Rosia Montana, la Parlament eu cred. asta vom .

Crin Antonescu recunoaste: Gigi Becali, o greseala pentru PNL

Decizia de a-l aduce pe Gigi Becali in PNL a fost o greseala. O spune liderul PNL, Crin Antonescu intr-o discutie pe care a avut-o cu Ludovic Orban. Liberalul recunoaste ca trebuia sa se gandeasca mai mult si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )