Libnet.ro
UNICEF

01:06

Crin Antonescu: Pozitia exprimata de premier cu privire la Siria ar putea fi intarita printr-o dezbatere in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Pozitia exprimata de premier cu privire la Siria ar putea fi intarita printr-o dezbatere in Parlament

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca a discutat cu primul ministru Victor Ponta despre 'problema siriana', ca 'subscrie' total la pozitia exprimata de premier, 'pentru ca a fost adoptata in comun', si a adaugat ca ar putea fi intarita printr-o dezbatere parlamentara. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

Crin Antonescu: Ne propunem ca pana la finele lunii decembrie sa adoptam in Senat proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, in prima sedinta a sesiunii de toamna, ca una dintre prioritatile legislative importante ale acestei Camere este adoptarea cel tarziu in luna decembrie a propunerii legislative privind revizuirea Constitutiei.

Crin Antonescu: Propun modificarea Regulamentului Senatului: premierul sa vina in plen o ora pe luna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca propune modificarea Regulamentului Senatului, prin adaugarea unei prevederi care sa ii impuna premierului sa discute cu parlamentarii o data pe luna.

Crin Antonescu: Va trebui sa existe o comisie speciala pe proiectul Rosia Montana in Parlament

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca sustine constituirea unei comisii parlamentare speciale pentru analizarea proiectului privind exploatarea de aur de la Rosia MontanaLiderul PNL a mai.

Trei organizatii feministe din Romania dezaproba declaratiile facute de Crin Antonescu la o intalnire a organizatiei femeilor liberale: Detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia

Trei organizatii care apara drepturile femeilor din Romania dezaproba declaratiile facute de liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul unei intalniri a organizatiei femeilor liberale care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie ca Dumnezeu ne-a creat diferiti cu egala splendoare dumnezeiasca si ceea ce are mai pretios femeia este tocmai ceea ce face diferenta in raport cu barbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastra sau regret ca nu sunt femeie [. ], le-a spus Antonescu femeilor liberale.

Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor

Traian Basescu spune ca viitorul presedinte al Romaniei inca nu este vizibil la ora actuala, in ciuda faptului ca Crin Antonescu s-a autointitual sef al statului. Stiti ca e vremea.

Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor (VIDEO)

Traian Basescu spune ca viitorul presedinte al Romaniei inca nu este vizibil la ora actuala, in ciuda faptului ca Crin Antonescu s-a autointitual sef al statului. Stiti ca e vremea.

REVISTA PRESEI: Crin Antonescu, in razboi cu vrajitoarele: Eu voi fi presedintele Romaniei ...

Ziarul Curentul titreaza luni Crin, in razboi cu vrajitoare: Eu voi fi presedintele Romaniei indiferent de incantatii. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, sambata, in discursul tinut in fata tinerilor din USL ca nu vrea sa fie candidat la presedintie, ci sa fie presedintele Romaniei, iar acest lucru se va intampla chiar daca vrajitorii si astrologii au incantatii impotriva acestui lucru. Eu nu mi-am depus acum si nu imi depun acum nicio candidatura. Eu, pur si simplu, nu .

FOTO Crin Antonescu in orasul lui Traian Basescu: Voi fi presedintele Romaniei. Ce fel de conducator vrea sa fie liberalul

Inconjurat de entuziasmul tinerilor USL, Crin Antonescu si-a anuntat din nou intentia de a deveni presedintele Romaniei. Momentul festiv a avut loc la manifestarea USL intitulata Romania pentru tineri, ce s-a desfasurat sambata, la Sala Sporturilor din Constanta.

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )