Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu, la intrunirea Organizatiei Femeilor Liberale: Deseori regret ca nu sunt femeie

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, la intrunirea Organizatiei Femeilor Liberale: Deseori regret ca nu sunt femeie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a multumit ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, pentru preluarea portofoliului si a afirmat ca europarlamentarii romani de sex feminin se bucura de mai mult respect, in cercurile europene, decat orice alt politician roman. Deseori regret ca nu sunt femeie, a mai spus el. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Deseori imi doresc sa fiu femeie

Crin Antonescu isi doreste sa fie femeie. A facut marturisirea in fata colegelor sale, la intrunirea Organizatiei Femeilor Liberale de la Mamaia. Presedintele Senatului a explicat cu zambetul pe buze ca.

Crin Antonescu: Deseori sunt invidios pe femei sau regret ca nu sunt femeie (VIDEO)

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca deseori regreta ca nu este femeie. Acesta a fost prezent la dezbaterile Organizatiei femeilor liberale. Acestea i-au promis ca vor lucra ca niste albinute in.

Antonescu: Deseori REGRET CA NU SUNT FEMEIE.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in deschiderea reuniunii OFL, ca deseori regreta ca nu este femeie, insa detesta feminismul, despre care considera ca risca sa desfigureze femeia, facand totodata o comparatie cu masculii din PNL implicati in bataliile politice, transmite Mediafax. Antonescu si-a exprimat la Mamaia aprecierea pentru munca depusa de femeile membre ale PNL. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. Cred .

Politic Show: Crin Antonescu, din concediu in campanie electorala. Ce strategie de imagine are liderul PNL; Opozitia si puterea ii fac partie lui Traian Basescu; Sorin Oprescu, fara diplomatie, in fata diplomatilor

Roger Waters se intalneste cu Valeriu Zgonea. Un comunicat al Directiei de relatii publice a Camerei Deputatilor anunta ca, miercuri, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se va intalni cu Roger Waters membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd. Antonescu ii cheama pe procurori la ordine. Numarul tot mai mare de liberali cu probleme in Justitie l-a determinat pe presedintele PNL Crin Antonescu sa treaca la actiune si sa puna presiune pe Directia Nationala Anticoruptie.

Crin Antonescu: DNA protejeaza oamenii apropiati lui Traian Basescu

Liderul liberal Crin Antonescu a acuzat marti Directia Nationala Anticoruptie ca ii protejeaza pe oamenii apropiati de presedintele Traian Basescu. Declaratia vine in contextul in care presedintele Traian Basescu a declarat luni ca liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, precum si presedintele PDL, Vasile Blaga, ar trebui sa aiba grija de infractorii din partidele lor, iar Antonescu a reactionat ulterior spunand ca in PNL nu exista infractori.

Un atlet al insultei: Crin Antonescu si tomberoanele spatiului public

Crin Antonescu este un atlet al insultei. Ii urmaresc performantele retorice cu o infinita stupoare. Omul se afla intr-o permanenta intrecere cu sine insusi pentru a atinge paroxismul deficitului de civilitate. Nu trece o zi de la bunul Dumnezeu fara ca liderul PNl sa nu ofere o noua ilustrare a intunecarii facultatilor sale critice si a propensiunii irezistibile pentru tomberoanele spatiului public. Nu discut acum afinitatile sale pentru personaje cu nume si comportamente ce amintesc de groapa lui Ouatu. In viata politica romaneasca, Crin Antonescu semnifica trei lucruri: lipsa de responsabilitate, lipsa de pudoare si lipsa de masura. Cel care se crede prezidentiabil a devenit tot mai nefrecventabil.

Anastase (PDL): Crin Antonescu este un analfabet politic

Vicepresedintele PDL Roberta Anastase l-a criticat dur vineri pe liderul liberal Crin Antonescu pe care l-a numit analfabet politic.

VIDEO Radu Mazare pune conditii pentru a sustine candidatura lui Crin Antonescu: Constanta nu va vota un presedinte care vrea ca toata populatia sa fie la cheremul ANAF

Populatia Constantei spune ca nu il va sustine pe presedintele PNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidentiale de anul viitor daca se impun declaratiile de avere pentru persoane fizice. Radu Mazare sustine ca populatia Constantei este una libertina si liberala, care nu va vota un presedinte care sustine asa ceva - ca toata populatia sa fie oricand la cheremul ANAF-ului, obligata sa dea declaratie de avere.

Crin Antonescu anunta ca secretarul liberalilor, Edward Hellvig, va prelua unul din mandatele de europarlamentar

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat joi ca secretarul general al liberalilor, Eduard Hellvig, va deveni europarlamentar pe unul dintre cele doua locuri vacante ale liberalilor in Parlamentul European.

Crin Antonescu: PNL nu a luat nici o decizie privind proiectul de la Rosia Montana / Va fi o dezbatere serioasa in Parlament

Crin Antonescu a declarat joi seara la Mamaia ca PNL nu a luat o decizie privind sprijinirea proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana. Un proiect de lege a fost trimis in aceasta saptamina de la Guvern la Parlament, spre dezbatere. Liderul PNL a adaugat ca in Parlament vom avea o discutie foarte aplicata si documentata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )