Libnet.ro
UNICEF

22:30

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi ministru de Interne

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi ministru de Interne

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi ministru de Interne. Nu l-am adus ca sa dam o lovitura cuiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la postul Realitatea TV, ca actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis va fi noul ministru de Interne, in pofida negocierilor esuate din USL cu privire la acest subiect, adaugand totodata ca propunerea liberalilor pentru MAI nu este facuta pentru a da o lovitura cuiva.

Crin Antonescu: Nu sunt de acord cu a patra functie de vicepremier pentru PC. Klaus Iohannis va fi ministru de Interne

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la postul Realitatea TV, ca actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, va fi noul ministru de Interne, singurul motiv de neintelegere cu premierul fiind neacceptarea din partea liberalilor ca PC sa desemneze un reprezentant in functia de vicepremier.

Klaus Iohannis, un ministru de opereta

Viteza cu care Victor Ponta s-a repezit sa accepte si sa laude prezenta in guvern a lui Klaus Iohannis are cauze mult mai adanci. Ministerul de Interne nu este ca orice alt minister. Aici se intalnesc interese de bani, servicii de informatii, influenta in teritoriu, secrete bine pazite, cat in zece alte ministere. O lume aparte, in care nu intri si pleci asa, cand ti se nazare.

Crin Antonescu: USL nu e facut sa dureze o vesnicie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat la postul Romania TV, unde va discuta despre ultimele mutari din echipa guvernamentala.

Subiectele zilei: Un bacsis de 3.200 de lei il poate impiedica pe Klaus Iohannis sa stea la masa Guvernului; Situatie fara precedent! Au disparut 120 de milioane de euro de la RATB; Fenechiu, cercetat pentru ca cerea taxa de protectie VIP-urilor

Jocurile de culise din USL: miza numirii lui Iohannis la Interne. Propunerea PNL pentru Ministerul de Interne, dar si pentru postul de vicepremier a fost una surprinzatoare, in contextul in care Klaus Iohannis, cel ofertat, a precizat in. Situatie fara precedent! Au disparut 120 de milioane de euro de la RATB. Regia care asigura transportul suprateran in Capitala este in colaps financiar. Saptamana viitoare se va infi inta o comisie de ancheta. Reprezentantii Primariei Capitalei au.

Ponta il propune pe Klaus Iohannis la Ministerul de Interne. E nevoie de o situatie clara, de stabilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid.

Crin Antonescu: Cu privire la disputa primar-ministru, nimeni nu a solicitat vreo ordonanta Guvernului. E limpede, prin decizia de ieri Klaus Iohannis a facut aceasta optiune

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, propunerea liberalilor pentru portofoliul Internelor, va clarifica lucrurile insa este limpede ca prin decizia de a accepta solicitarea partidului, dl Iohannis a facut aceasta optiune. Liderul PNL a subliniat ca, in ceea ce priveste disputa primar - ministru, nimeni, nici PNL si nici Klaus Iohannis, nu a solicitat vreo ordonanta Guvernului Romaniei. Nimeni nu isi pune in cap nici sa ocoloeasca legea, nici sa o incalce, nici sa o schimbe.

Crin Antonescu: Am incheiat orice relatie cu Dan Voiculescu. Nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la postul Realitatea TV, ca actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, va fi noul ministru de Interne, singurul motiv de neintelegere cu premierul fiind neacceptarea din partea liberalilor ca PC sa desemneze un reprezentant in functia de vicepremier.

Crin Antonescu: Nu este nimic de negociat in cazul lui Klaus Iohannis. Voi avea luni o intalnire cu premierul

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, la postul public, ca va avea luni o intalnire cu premierul Victor Ponta in legatura cu propunerile liberalilor pentru posturile de ministri ramase vacante. De asemenea, presedintele PNL a spus ca nu exista nicio tensiune si ca nu este nimic de negociat pe marginea propunerii ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sa ocupe functia de ministru al Internelor, relateaza Agerpres.

Anomalii legate de nominalizarea lui Klaus Iohannis la functia de ministru de Interne si de vicepremier

Oare Crin Antonescu a luat in calcul anomaliile numirii lui Klaus Iohannis in Guvern? Daca ne gandim la cateva aspecte s-ar putea sa nu ne surprinda foarte tare de ce nu s-a ajuns inca la un acord in USL. Citeste mai multe aici!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )