Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege. continuă pe B1

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege tri.

Antonescu: PNL va vota impotriva proiectului Guvernului privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca parlamentarii liberali vor vota impotriva proiectului de lege al Guvernului privind Rosia Montana, Biroul Permanent National BPN) al partidului.

Europarlamentarul Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana

Europarlamentarul PNL, Adina Valean, sotia presedintelui Senatului Crin Antonescu, s-a declarat, astazi, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, informeaza sursele de presa.

Antonescu, ferm pe pozitie: PNL va vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat vineri, dupa Biroul Permanent National BPN) al partidului, ca PNL va vota in Parlament impotriva proiectului de lege al Guvernului privind Rosia Montana.

Crin Antonescu, de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a explicat, vineri, ca desi PNL va vota impotriva proiectuluiRosia Montana, el este de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana.

Crin Antonescu, de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a explicat, vineri, ca desi PNL va vota impotriva proiectuluiRosia Montana, el este de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana.

Noul Cod Rutier nu va fi introdus pe ordinea de zi a guvernului mai devreme de doua saptamani - Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat vineri ca la nivelul conducerii liberalilor s-a decis ca noul Cod Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a guvernului in urmatoarele doua saptamani, pentru a oferi mai mult timp dezbaterii publice.

Antonescu: PNL nu are ceva de impus liberalilor din Comisia speciala privind Rosia Montana.

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, vineri, ca PNL nu are ceva de impus liberalilor membri ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana, el aratand ca faptul ca PNL va vota impotriva proiectului nu inseamna ca membrii PNL din Comisie nu se pot deplasa in zona, transmite Mediafax. Solicitat sa comenteze faptul ca parlamentarii membri ai Comisiei speciale merg la Rosia Montana, inclusiv parlamentarii PNL, in conditiile in care pozitia partidului asupra acestui subiect a fost exprimata prin .

Crin Antonescu: PNL nu impune parlamentarilor sai din Comisia pentru Rosia Montana sa nu se deplaseze in aceasta localitate. Alegerile prezidentiale sunt o tema pentru 2014

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri ca nu are nimic impotriva ca parlamentarii PNL membrii in Comisia pentru proiectul Rosia Montana sa se deplaseze in aceasta localitate, pentru a sta de vorba cu oamenii de acolo, dupa ce in urma cu o saptamana afirmase ca respectiva Comisie va avea resedinta la Bucuresti si ca nu se face comisia la intrarea in galerie.

Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta

Europarlamentarul PNL Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia, aratand ca nu a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )