Libnet.ro
UNICEF

19:00

Crin Antonescu: Rezolvarea sanatoasa pe subiectul terenului, demisia lui Traian Basescu acum, imediat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Crin Antonescu: Rezolvarea sanatoasa pe subiectul terenului, demisia lui Traian Basescu acum, imediat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca rezolvarea sanatoasa in subiectul terenului achizitionat de catre familia sefului statului ar fi demisia din functia de presedinte a lui Traian Basescu, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

LIVE TEXT Crin Antonescu, despre cazul Calarasi: Sigur ca vom fi de acord cu comisia, propun sa fie condusa de dl senator Ilie Sarbu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, cu privire la cazul terenului achizitionat de familia Basescu, ca singura rezolvare sanatoasa pentru aceasta noua problema este demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte, acum, imediat. E o decizie care ar scuti aceasta tara de un nou subiect jenant, care ar scuti de inca un an de razboi politic de transee, in care se trage cu toate armele din dotare, l-ar scuti poate si pe presedinte in finalul mandatului si al carierei de o situatie jenanta, a mai spus Antonescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile liderului PNL.

Crin Antonescu, despre comisia parlamentara Basescu - CEC: Sigur ca vom fi de acord cu comisia, propun sa fie condusa de dl senator Ilie Sarbu, care are un deceniu de lupta impotriva lui Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, cu privire la cazul terenului achizitionat de familia Basescu, ca singura rezolvare sanatoasa pentru aceasta noua problema este demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte, acum, imediat. E o decizie care ar scuti aceasta tara de un nou subiect jenant, care ar scuti de inca un an de razboi politic de transee, in care se trage cu toate armele din dotare, l-ar scuti poate si pe presedinte in finalul mandatului si al carierei de o situatie jenanta, a mai spus Antonescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile liderului PNL.

Crin Antonescu: Dosarul Calarasi are o singura rezolvare - demisia lui Traian Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut joi o conferinta de presa pe tema terenului cumparat de Traian Basescu in Calarasi si a subcomisiei formate pentru a ancheta acest subiect. Astfel, liberalul i-a.

VIDEO Crin Antonescu, despre comisia parlamentara Basescu - CEC: Sigur ca vom fi de acord cu comisia, propun sa fie condusa de dl senator Ilie Sarbu, care are un deceniu de lupta impotriva lui Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor impiedica infiintarea vreunei comisii de ancheta, dar ca PNL va lua o decizie finala maine, poimaine, nu azi, pentru ca nu cumva sa poata interpreta cineva ca ne poate da ultimatumuri. In schimb, el a anuntat ca propunerea frateasca a PNL este ca aceasta comisie sa fie condusa de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, pentru ca e un personaj politic cu greutate, de care nu s-ar putea indoi nimeni, dupa un deceniu de lupta impotriva lui Basescu, ca ar putea sa se clatine. ) sa nu-l aud cumva pe prietenul, pe colegul meu de lupta dl Victor Ponta spunand ca asta e o treaba a Parlamentului, ca nu stie, ca dansul munceste la guvern pentru salarii. Sa fie treaba Parlamentului, dar cu dl. Ilie Sarbu in frunte, a spus Antonescu.

Crin Antonescu: Comisia parlamentara nu il poate da jos din functie pe Basescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca ancheta realizata de comisia parlamentara pe tema terenului din Calarasi al familiei presedintelui nu va putea sa il dea jos din functie pe Traian Basescu. S-a creat sentimentul ca aceasta comisie il va desfiinta pe Traian Basescu, a comentat Crin Antonescu referindu-se la comisia de ancheta. Antonescu a subliniat ca aceasta comisie parlamentara nu va putea sa il dea jos din functie pe Traian Basescu. Comisia asta, orice ar .

Crin Antonescu: Comisia parlamentara nu il poate da jos pe Basescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca ancheta realizata de comisia parlamentara pe tema terenului din Calarasi al familiei presedintelui nu va putea sa il dea jos din functie pe Traian Basescu. S-a creat sentimentul ca aceasta comisie il va desfiinta pe Traian Basescu, a comentat Crin Antonescu referindu-se la comisia de ancheta. Antonescu a subliniat ca aceasta comisie parlamentara nu va putea sa il dea jos din functie pe Traian Basescu. Comisia asta, orice ar .

Victor Ponta a lamurit misterul neintelegerilor cu Crin Antonescu legate de comisia privind terenul Ioanei Basescu: Eu am vorbit de comisia mare, el a inteles ca era vorba de comisa de la Senat

Premierul Victor Ponta sustine ca, in momentul in care a discutat telefonic cu Crin Antonescu despre comisia de ancheta in cazul terenului achizitionat de Ioana Basescu, el a vorbit despre o comisie a celor doua camere iar liderul PNL a inteles ca este vorba despre sub-comisia de la Senat, dar pana la urma lucrurile s-au lamurit iar liberalii urmeaza sa decida joi daca sustin sau nu infiintarea acestei comisii. Ponta: Se pare ca terenul s-a retrocedat ilegal, e vorba e fosta statiune Fundulea.

Crin Antonescu ii cere demisia lui Basescu.

Crin Antonescu: Despre declaratiile lui Traian Basescu: Domnul Basescu a recunoscut ca face tot ceeea ii sta in putinta ca sa intarzie lucrarea in vigoare. Eu nu am mai auzit un asemenea precedent si nu stiu daca este constitutional. Nu cred ca se poate bloca la infinit o lege. --- Daca unii au vrut sa faca aceasta comisie doar asa ca sa-l puna in dificlultate pe Antonescu, nu merge. Despre declaratia lui Victor Ponta, potrivit careia punerea lui Ilie Sarbu in fruntea comisiei parlamentare .

Crin Antonescu: Nu am avut nicio convorbire telefonica in cursul zilei de ieri cu premierul Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3 ca NU a fost sunat de premierul Victor Ponta pentru a discuta despre subiectul comisiei care ar trebui sa.

Crin Antonescu: Ponta nu m-a sunat ieri, nu am discutat despre comisia de ancheta privind cazul Calarasi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a negat, miercuri, contactat de Gandul, ca ar fi fost sunat de premier marti si ar fi discutat despre subiectul comisiei de ancheta privind cazul Calarasi, asa cum spusese anterior Victor Ponta.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )