Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu si-a dus fiica la scoala. Cum a fost vacanta pentru Irina

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu si-a dus fiica la scoala. Cum a fost vacanta pentru Irina

Presedintele Senatului si-a insotit in aceasta dimineata fata la scoala. Alaturi de sotie, Crin Antonescu a asistat la festivitatea de deschidere a noului an de invatamant. Irina a trecut in clasa a VI-. continuă pe Antena3

Blaga: O alianta cu PNL ar fi naturala, dar fara Crin Antonescu.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Scoala Tinerilor PDL de la Eforie Nord, ca o alianta cu PNL ar fi una naturala, dar nu cu un PNL condus de Crin Antonescu, transmite Mediafax. Potrivit Mediafax, Blaga a fost intrebat de un tanar democrat-liberal daca in cazul destramarii USL ar vedea posibila o alianta intre PDL si PNL. Nu sunt tipul de om politic care sa doreasca nici destramarea unei constructii politice, nici desfiintarea unui partid, asa cum flutura, pana acum .

Crin Antonescu: USL si-a votat impartirea colegiilor parlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, la Murighiol, ca Uniunea Social Liberala si-a votat impartirea colegiilor parlamentare, in Comitetele Nationale Executive ale fiecarui partid, el.

Radu Banciu, despre ticurile lui Crin Antonescu: Probabil ca petrece la fel de mult timp in fata oglinzii cat Cristiano Rolando

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, un material realizat de cotidianul german Frankfurter Allgemaine Zeitung despre Crin Antonescu. Printre altele,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )