Libnet.ro
UNICEF

17:00

Criss si Vlad, au filmat un nou videoclip, pentru piesa Till the end of time (by Play and Win)

Devorator Monden Devorator Monden,
Criss si Vlad, au filmat un nou videoclip, pentru piesa Till the end of time (by Play and Win)

Frumosul cuplu Criss Vlad au filmat vinerea trecuta cel de-al doilea videoclip din cariera trupei ONE, pentru piesa Till the end of time by Play and Win), lansata in urma cu aproape doua saptamani. Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Liviu Neagoe, si au durat aproape 20 de . continuă pe Devorator Monden

VIDEO Theea a lansat primul videoclip din cariera pentru piesa Stronger Than a Man

Cantareata Theea si-a lansat primul ei videoclip din cariera de interpreta, pentru piesa Stronger Than a Man, dupa ce, pana acum, a activat in domeniul muzical doar in calitate de autor de texte.

Celine Dion si Ne-Yo sunt incantati de colaborarea lor pentru piesa Incredible! Asculta piesa aici si vezi un clip making of al acesteia!

Dupa ce a lucrat cu mari dive ale muzicii pop precum Mariah Carey, Beyonce sau Rihanna, talentatul Ne-Yo a facut echipa de aceasta data cu nimeni alta decat Celine Dion, cei doi inregistrand in duet piesa Incredible care va fi inclusa pe viitorul album al cantaretei, intitulat Loved Me Back To Life. Piesa a fost .

Kelly Clarkson lanseaza un lyric video amuzant pentru piesa Underneath The Tree!

Noua piesa a cantaretei americane serveste drept prim single oficial extras de pe albumul Wrapped In Red care este lansat astazi, 29 octombrie. Noul material este primul din cariera lui Kelly Clarkson alcatuit integral din piese de Craciun. Underneath The Tree beneficiaza de un lyric video colorat si foarte amuzant, care a fost postat online .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )