Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cristian Tudor Popescu i-a facut praf pe Cristian Popescu Piedone si pe alegatorii lui

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu i-a facut praf pe Cristian Popescu Piedone si pe alegatorii lui

Gazetarul s-a aratat foarte dezamagit dupa ce Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare in prima instanta in Dosarul Colectiv, a castgat alegerile pentru Primaria Sectorului 5. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, reactie acida la adresa PSD-ului, dupa Alegerile Locale

Gazetarul a venit cu explicatii pentru dezastrul PSD-ului de la Alegerile Locale, in ceea ce priveste esecul de la capitolul primari. Totusi, trebuie mentionat ca, in ceea ce priveste Consiliile Judetene,.

Ferma 2020. Andreea Antonescu, atac la George Burcea! L-a facut praf, dintr-o singura propozitie

Ferma. Oraseni vs. Sateni este plina de surprize! Dupa iesirea Anisiei Gafton, s-a alatura competitiei Andreea Antonescu, colega de trupa a Andreei Balan, pentru a demonstra ca face fata oricarei provocari gandite de echipa PRO TV. Artista a intors multe priviri de cum a intrat in casa concurentilor, in special pe cea a lui George .

Anamaria Prodan i-a facut praf pe Iftime si Craciunescu: Se plang ca femeile la menopauza

Anamaria Prodan, injosire maxima! A lovit doi dintr-o lovitura. Cunoscuta impresara i-a pus la pamant pe Iftime si Craciunescu in stilul sau caracteristic. Se plang ca femeile la menopauza, le-a replicat sotia lui Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan, jigniri si critici aspre pentru Iftime si Craciunescu Anamaria Prodan e extrem de expansiva si transparenta. Aceasta nu .

Gigi Becali, facut praf de un fost prieten: De ce sa ajungi sa faci asa ceva?

FCSB a suferit o mare umilinta la Iasi, unde a fost invinsa categoric, scor 2-5. Cu lotul decimat din cauza pandemiei de coronavirus, antrenorul Anton Petrea a trimis pe teren o echipa experimentala. Iar rezultatul a fost dezastruos. Gigi Becali a dat telefon inca din prima repriza pentru a face nu mai putin de cinci .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )