Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cristiano Ronaldo s-a vindecat de infectia cu noul coronavirus, dupa 19 zile de izolare la domiciliu

B1 B1,
Cristiano Ronaldo s-a vindecat de infectia cu noul coronavirus, dupa 19 zile de izolare la domiciliu

Cristiano Ronaldo s-a vindecat de infectia cu noul coronavirus, a anuntat vineriClubul de fotbal Juventus Torino. Fotbalistul a fost diagnosticatcu coronavirus in urma cu 19 zile, iar acum poate. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo a scapat de coronavirus, dupa 19 zile de izolare

Vedeta echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, s-a vindecat de coronavirus, a anuntat vineri seara campioana Italiei, scrie Reuters.

Cristiano Ronaldo a scapat de COVID-19

Vedeta echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, s-a vindecat de coronavirus.

Cristiano Ronaldo rateaza si meciul cu Barcelona Portughezul nu s-a vindecat de Covid-19

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, este inca pozitiv la Covid-19, astfel nu va evolua in meciul FC Barcelona, de miercuri, din Champions League.

Cristiano Ronaldo, lovitura dura in izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Cristiano Ronaldo nu reuseste sa scape de noul coronavirus. Testul pe care l-a efectuat starul lui Juventus marti este din nou pozitiv, spre disperarea acestuia. Astfel ca Ronaldo rateaza posibilitatea de a-l infrunta pe Lionel Messi, in aceasta seara, in Liga Campionilor. De la ora 22:00, Juventus primeste vizita Bacelonei, in cel mai tare meci .

Cristiano Ronaldo da de pamant cu testele pentru Covid-19

Testat pentru a treia oara la rand pozitiv cu noul coronavirus, Cristiano Ronaldo si-a iesit din pepeni la gandul ca rateaza duelul cu Barcelona si implict cu Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo, sursa de ironii pe internet!Ce prostie spusa de fotbalist l-a iritat pe un celebru medic italian

Indisponibil pentru meciul Juventus - Barcelona, din cauza contractarii, in urma cu doua saptamani, a noului coronavirus, Cristiano Ronaldo s-a facut de ras pe retelele de socializare.

DigiSport: Atat de rau a suparat Cristiano Ronaldo medicii! inca un specialist l-a pus la colt pe atacant, dupa derapajul avut

Cristiano Ronaldo primeste lovituri in serie dupa derapajul avut in urma cu cateva zile. Ecoul a fost atat de mare incat specialistii nu au putut ramane fara reactie.

Alexandru Rafila, previziune infricosatoare pentru romani. Cate persoane vor fi infectate cu noul coronavirus in urmatoarea luna

Dupa inregistrarea unui nou record negativ de imbolnaviri cu COVID-19, Alexandru Rafila trage un mare semnal de alarma cu privire la agravarea acestei situatii. Potrivit reprezentantului Romaniei la OMS, urmatoarea luna va fi una de foc, in care o mare parte din populatie va trece prin infectia cu noul coronavirus. Cate persoane au trecut, de .

Khloe Kardashian, infectata cu noul coronavirus. Vedeta a dezvaluit cu se simptome se confrunta

Khloe Kardashian, vedeta unui celebru reality show din Statele Unite, a anuntat ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Cu ce simptome se confrunta vedeta? Familia.

COVID-19 in judetul Hunedoara: 20 de focare de infectii cu noul coronavirus si 86 de localitati rosii

COVID-19 in judetul Hunedoara: in prezent sunt 20 de focare de infectii cu noul coronavirus si 86 de localitati rosii, cu incidenta cazurilor mai mare de 3 la mia de locuitori.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )