Libnet.ro
UNICEF

23:00

Criza coronavirus in Romania. O jumatate de milion de contracte individuale de munca sunt suspendate

Antena3 Antena3,
Criza coronavirus in Romania. O jumatate de milion de contracte individuale de munca sunt suspendate

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale informeaza opinia publica cu privire la situatia contractelor de munca suspendate in perioada starii de urgenta. continuă pe Antena3

Ministrul muncii afirma ca in acest moment exista 500.000 de contracte de munca suspendate

O jumatate de milion de contracte individuale de munca sunt suspendate in prezent, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a adaugat ca statul este pregatit pentru acoperirea indemnizatiei de somaj tehnic pentru un milion de persoane.

Scenariul 4 in criza coronavirus. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania

In prezent, Romania este in Scenariul al treilea, care este valabil intre 100 si 2. 001 infectari. Recent, medicul Alexandru Rafila a declarat ca aceasta crestere vertiginoasa a cazurilor ne apropie de Scenariul 4. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate? Scenariul 4. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania .

Mitrea: Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a declarat recent ca Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus.

Criza COVID-19. Ministrul Muncii: 400.000 de contracte de munca au fost suspendate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca 400. 000 de contracte de munca au fost suspendate din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Situatia ne arata ca sunt in acest moment 400. 000 de.

Criza COVID-19. Ministrul Muncii: 400.000 de contracte de munca au fost suspendate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca 400. 000 de contracte de munca au fost suspendate din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Situatia ne arata ca sunt in acest moment 400. 000 de.

CRIZA CORONAVIRUS G20 se angajeaza sa injecteze cinci trilioane de dolari in economia gobala

Liderii tarilor G20 cele mai dezvoltate din lume) au declarat ieri, dupa o videoconferinta, ca injecteaza peste cinci trilioane de dolari in economia mondiala, in contextul pandemiei de coronavirus, subliniind: Actiunea colectiva G20 isi va amplifica impactul, va asigura coerenta si va valorifica sinergiile. Amploarea si domeniul de aplicare a acestui raspuns va pune din nou pe picioare economia globala si va stabili o baza puternica pentru protectia locurilor de munca si reluarea cresterii economice. Rugam ministrii nostri de finante si guvernantorii bancilor centrale sa se coordoneze in mod regulat pentru dezvoltarea unui plan de actiune G20, ca raspuns la COVID-19 si sa lucreze strans cu organizatiile internationale ca sa ofere rapid asistenta financiara internationala adecvata.

400.000 contracte de munca suspendate

Un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in prezent, a declarat ministrul Muncii si.

Violeta Alexandru: Exista 400.000 de contracte de munca suspendate in momentul de fata

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in momentul de fata.

CORONAVIRUS. Romania se pregateste de intrarea in scenariul 4 de interventie. Ce presupune noua etapa de actiune in lupta cu COVID-19

Romania se pregateste de intrarea in scenariul 4 de interventie in criza provocata de noul coronavirus. in momentul confirmarii infectiei pacientului 2001, se intra intr-o noua etapa de actiune. La ora.

CORONAVIRUS. Romania se pregateste de intrarea in scenariul 4 de interventie. Ce presupune noua etapa de actiune in lupta cu COVID-19 (VIDEO)

Romania se pregateste de intrarea in scenariul 4 de interventie in criza provocata de noul coronavirus. in momentul confirmarii infectiei pacientului 2. 001, se intra intr-o noua etapa de actiune. La ora tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )