Libnet.ro
UNICEF

11:15

Criza imigrantilor: Cel putin 34 de persoane, dintre care 15 copii, au murit in urma unui naufragiu

Antena3 Antena3,
Criza imigrantilor: Cel putin 34 de persoane, dintre care 15 copii, au murit in urma unui naufragiu

Update: Cel mai recent bilant indica cel putin 34 de morti, dintre care patru bebelusi si 11 copii. Cel putin zece imigranti extracomunitari s-au inecat duminica, in Marea Egee, dupa ce ambarcatiunea cu care. continuă pe Antena3

Cel putin 34 de migranti, printre care 15 copii, s-au inecat in largul insulei grecesti Farmakonisi

Cel putin 34 de persoane au murit inecate duminica dimineata, printre catre patru bebelusi si 11 copii, dupa ce o ambarcatiune cu 100 de imigranti a naufragiat in largul insulei grecesti Farmakonisi,.

O barca ce transporta imigranti s-a scufundat in Marea Egee. Cel putin 10 persoane au murit

Cel putin zece imigranti extracomunitari s-au inecat duminica, in Marea Egee, dupa ce ambarcatiunea cu care incercau sa ajunga in Grecia s-a scufundat in conditii de furtuna, afirma surse citate de.

Vizita lui Netanyahu la Londra: Manifestatii in fata resedintei premierului britanic din Downing Street. Cel putin doua persoane au fost arestate

Manifestanti propalestinieni si proisraelieni s-au infruntat miercuri in fata resedintei premierului britanic situata in 10 Downing Street, in ajunul unei intalniri intre David Cameron si seful guvernului.

Dezastru natural in Japonia. Taifunul Etau a facut prapad: Cel putin 22 de persoane sunt date disparute

Operatiunile de salvare continua vineri in estul Japoniei, unde s-au inregistrat inundatii grave in ultimele zile soldate cu cel putin 22 de persoane disparute, relateaza agentia EFE, citata de.

Japonia, cuprinsa de ape: Cel putin 22 de persoane sunt date disparute in urma inundatiilor

Operatiunilile de salvare continua si vineri in zona de est a Japoniei, inghitita de ape in urma ploilor abundende din ultimele zile. Cel putin 22 de persoane au fost date disparute, una a murit si 27 de.

Inundatii MASIVE in Japonia. Cel putin 22 de persoane, disparute

Cel putin 22 de persoane sunt disparute, un om a murit si alti 27 sunt raniti, din cauza inundatiilor grave din estul Japoniei, au anuntat autoritatile locale.

Cel putin 104 morti in urma exploziei unei butelii cu gaz intr-un restaurant din India

Cel putin 104 persoane au fost ucise si aproximativ 60 ranite, sambata dimineata, in urma exploziei unei butelii cu gaz intr-un restaurant din centrul Indiei, a anuntat politia locala, citata de AFP online.

Bilantul dezastrului de la Mecca este in crestere. Cel putin 107 oameni au murit

Cel putin 107 persoane si-au pierdut viata vineri dupa prabusirea unei macarale peste Marea Moscheea din Mecca in vestul Arabiei Saudite), in timpul unei furtuni, cu zece zile inaintea inceputului marelui.

Diaconu (PRU) ii cere lui Iohannis organizarea unui referendum privind criza imigrantilor: Daca nu o veti face, poporul isi va intoarce fata de la dumneavoastra si nu veti mai fi presedintele lucrului bine facut

Deputatul Bogdan Diaconu, presedinte al Partidului Romania Unita PRU), i-a solicitat, sambata, presedintelui Klaus Iohannis organizarea unui referendum in ceea ce priveste criza imigrantilor, astfel incat.

Udrea: Criza imigrantilor a prins Romania nepregatita. Ne-am trezit ca trebuie sa primim 6.300 de refugiati fara sa fim consultati

Criza imigrantilor a prins Romania nepregatita, iar autoritatile nu stiu cum sa gestioneze situatia pentru ca nu au inteles consecintele ei, a declarat Elena Udrea intr-un mesaj postat pe Facebook. Fostul m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )