Libnet.ro
UNICEF

01:06

Criza de ser antirabic in spitale. Ministerul Sanatatii: Serul va ajunge pe stoc la sfarsitul saptamanii

Adevărul Adevărul,
Criza de ser antirabic in spitale. Ministerul Sanatatii: Serul va ajunge pe stoc la sfarsitul saptamanii

Pe langa criza de sange din spitale, Romania se confrunta si cu o criza de vaccin antirabic, spune doctorul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului Matei Bals din Capitala. La randul lor, reprezentantii din Ministerul Sanatatii spun ca spitalele vor avea vaccinul pe stoc pana la sfarsitul acestei saptamani. continuă pe Adevărul

Criza de ser antirabic in spitalele vasluiene: un copil muscat de caine, transferat la Iasi

Spitalele din judetul Vaslui se confrunta cu o criza acuta de ser antirabic. Din aceasta cauza un copil care a fost muscat de un caine a fost transferat la Iasi pentru tratament de specialitate.

Institutul Matei Bals: Romania se confrunta cu o criza de ser antirabic. Ministerul Sanatatii ia masuri

Romania se confrunta cu o criza de ser antirabic, deoarece distribuitorii oficiali nu mai au medicamentul pe stoc, relateaza Agerpres.

Institutul Matei Bals: Romania se confrunta cu o criza de ser antirabic

Romania se confrunta cu o criza de ser antirabic, deoarece distribuitorii oficiali nu mai au medicamentul pe stoc, relateaza Agerpres.

Vaslui: Copil muscat de caine, transferat la Iasi din cauza crizei de ser antirabic

Un copil de 11 ani a ajuns la Spitalul de Urgenta Barlad dupa ce a fost muscat de fata de un caine, insa a fost transferat la o clinica din Iasi din cauza crizei de ser antirabic. in momentul in care.

Ministerul Sanatatii face un apel catre romani pentru donarea de sange

Ministerul Sanatatii face un apel catre romani pentru donarea voluntara de sange, in contextul in care multe spitale din tara se confrunta cu lipsa grava de sange si produse de sange.

Ministerul Sanatatii va cumpara vaccin antigripal de 7 mil. lei

Ministerul Sanatatii va achizitiona vaccin antigripal de aproape 7 milioane de lei, in conditiile in care productia de vaccin antigripal de la Cantacuzino nu poate fi reluata, informeaza Mediafax.

Pacientii cu HIV, lasati fara tratament. Ministerul Sanatatii spune ca a transferat 19 milioane de lei pentru antiretrovirale

Pacientii infectati cu virusul HIV/SIDA spun ca au ramas fara tratament. Probleme sunt atat la Institutul Matei Bals din Capitala cat si in mai multe judete din tara, cea mai grava situatie fiind intalnita in Vrancea. Pe de alta parte, Ministerul Sanatatii arata ca a transferat 19 milioane de lei spitalelor pentru tratamentul cu antiretrovirale.

Deficit major de sange in spitale. Ministrul Sanatatii face apel catre cetateni pentru donare

Ministrul Sanatatii face apel catre cetateni sa doneze sange, avand in vedere sesizarile primite in ultimele zile privind deficitul de sange si produse de sange din unele unitati sanitare si totodata cere centrelor de transfuzie prelungirea programului si folosirea unitatilor mobile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )