Libnet.ro
UNICEF

10:30

ZI CRUCIALA pentru Adrian Nastase: Afla daca i se reduce pedeapsa.

România Liberă România Liberă,
ZI CRUCIALA pentru Adrian Nastase: Afla daca i se reduce pedeapsa.

Fostul premier Adrian Nastase afla, miercuri, daca judecatorii vor decide sa ii scada din pedeapsa cele 7 zile pe care le-a petrecut internat in Spitalul Floreasca, potrivit digi24. ro. Adrian Nastase a declarat ca cele sapte zile pe care le vrea sterse nu inseamna nici 1% din condamnare, dar din principiu doreste ca acestea sa fie scazute din pedeapsa totala. In fata instantei de judecata, acum o saptamana, Adrian Nastase si avocatii sai au sustinut ca cele 7 zile pot fi considerate ca . continuă pe România Liberă

Adrian Nastase afla miercuri daca i se reduce pedeapsa.

Fostul premier Adrian Nastase afla, miercuri, daca judecatorii vor decide sa ii scada din pedeapsa cele 7 zile pe care le-a petrecut internat in Spitalul Floreasca, potrivit digi24. ro. Adrian Nastase a declarat ca cele sapte zile pe care le vrea sterse nu inseamna nici 1% din condamnare, dar din principiu doreste ca acestea sa fie scazute din pedeapsa totala. In fata instantei de judecata, acum o saptamana, Adrian Nastase si avocatii sai au sustinut ca cele 7 zile pot fi considerate ca .

Zi importanta pentru Adrian Nastase. Ce verdict vor da astazi magistratii Curtii de Apel Bucuresti

Fostul premier Adrian Nastase afla astazi daca cele sase zile pe care le-a petrecut in spital dupa tentativa de sinucidere ii vor fi reduse din pedeapsa. Decizia apartie Curtii de Apel Bucuresti. La.

DOSARUL ZAMBACCIAN. Adrian Nastase ar putea cere eliberarea conditionata anul viitor.

Fostul premier Adrian Nastase ar putea cere eliberarea conditionata la inceputul anului viitor, potrivit digi24. ro. Pana atunci, insa, avocatii fostului premier incearca sa ii scada din pedeapsa cele 7 zile petrecute de acesta in Spitalul Floreasca, dupa tentativa esuata de suicid. Instanta se va pronunta astazi cu privire la solicitarea de deducere a pedepsei. Adrian Nastase ar putea fi eliberat conditionat in luna februarie a anului 2013, daca pana la acea data instanta suprema nu va .

MOTIVAREA judecatorilor iCCJ in Dosarul Trofeul calitatii: Adrian Nastase, un ...

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au facut publica, luni, motivarea deciziei de condamnare a lui Adrian Nastase in dosarul Trofeul calitatii, in care Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, potrivit Digi 24. Astfel, in motivare, judecatorii instantei supreme au stabilit ca Adrian Nastase este un exemplu negativ pentru modul in care era folosita experienta politica la acel moment. Citeste si Adrian Nastase cere din nou reducerea pedepsei .

Ce spune Adrian Nastase despre MOTIVAREA CONDAMNARII sale.

Fostul premier Adrian Nastase, aflat in detentie in penitenciarul Jilava, scrie pe blog ca nu a apucat sa citeasca motivarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in dosarul Trofeul calitatii, in care a fost condamnta la doi de inchisoare cu executare. Pe de alta parte, Adrian Nastase marturiseste ca a castigat un pariu facut cu un prieten, si anume ca motivarea instantei supreme va fi facuta publica in timpul campaniei pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie din motive de .

MOTIVAREA judecatorilor: Adrian Nastase, un EXEMPLU NEGATIV. ...

Adrian Nastase, alaturi de ceilalti inculpati din dosarul Trofeul Calitatii, au fost condamnati la inchisoare cu executare pentru ca primul a initiat, iar ceilalti au executat ordinele fostului premier de a pune in miscare un mecanism - simpozionul Trofeul Calitatii- prin care au adunat ILEGAL bani de la peste 800 de firme. Cea mai mare parte din bani- peste 1. 000 euro- a fost folosita pentru campania la presedintie a lui Nastase din 2004. Cea care a coordonat mecanismul - Irina Jianu, .

Motivarea Inaltei Curti: Adrian Nastase, principalul beneficiar din Trofeul Calitatii. Afacerea, pusa in miscare pentru el

Inculpatii din dosarul Trofeul Calitatii au obtinut un beneficiu constand in sume de bani sau mentinere in functii publice, avantajul substantial revenind, fara indoiala, persoanei pentru care intreaga afacere a fost pusa in miscare, respectiv lui Adrian Nastase, se arata in motivarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care l-a condamnat pe fostul premier la doi ani de inchisoare cu executare in acest dosar, transmite Mediafax.

Adrian Nastase, atac la Elena Udrea: O personalitate de periferie

Adrian Nastase o ataca dur pe Elena Udrea, intr-o postare pe blogul personal. Fostul premier sustine ca Udrea nu a fost niciodata altceva decat o personalitate de periferie. Afirmatia lui Adrian Nastase.

Dezvaluiri uimitoare despre cei care l-au condamnat pe Adrian Nastase si legaturile lor cu Traian Basescu

In editia de marti seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat dezvaluiri despre modul cum a fost executat, Adrian Nastase, fost prim-ministru, fost contra-candidat la functia de presedinte al.

Avocatul lui Adrian Nastase: Ar putea fi eliberat in decembrie

Adrian Nastase ar putea sa fie eliberat in luna decembrie a spus unul dintre avocatii sai, Lucian Bolcas, dupa publicarea motivarii in cazul arestarii fostului premier. Bolcas sustine ca motivarea a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )