Libnet.ro
UNICEF

01:05

Csaba Balint, BNR: Cum se compara criza din 2020 cu cea din 2008?

Hotnews Hotnews,
 Csaba Balint, BNR: Cum se compara criza din 2020 cu cea din 2008?

Al doilea trimestru al anului 2020 a fost o perioada plina de provocari pentru economia romaneasca, caracterizata de scaderi profunde nemaiintalnite in ultimii 25 de ani de cand datele trimestriale aferente PIB sunt disponibile). intr-o masura mai mare sau mai mica, pandemia a afectat toate ramurile economiei, scrie Csaba Balint, membru al Consiliului de Administratie al BNR pe blogul bancii centrale. insa, spre deosebire de criza din 2008, spune el, datele publicate cu frecventa lunara evidentiaza faptul ca recuperarea a inceput mai devreme, inca din luna mai. Iar in luna iunie ritmul revenirii a devenit deosebit de puternic, deschizand calea catre o crestere robusta in trimestrul al treilea. Ulterior, ritmul revenirii este preconizat sa se incetineasca semnificativ. continuă pe Hotnews

Teletrans S.A, profit in semestrul 1 din 2020. Ce planuri are conducerea companiei acum, dupa acest succes urias

Una din cele mai mari companii de stat din domeniul IT, Teletrans S. , a anuntat rezultatele pentru prima jumatate a anului si sunt remarcabile, compania reusind sa obtina un rezultat financiar pozitiv, cu un profit net de 309. 848 lei, in timp ce in aceeasi perioada a anului trecut s-a inregistrat o pierdere in valoare de .

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 CEC Bank a raportat un profit net de 184,4 milioane lei

CEC Bank a incheiat primul semestru din 2020 cu un profit net de 184,4 milioane lei, conform rezultatelor preliminare, neauditate, peste nivelul bugetat.

Curs valutar BNR pentru miercuri, 2 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 2 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 2 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs valutar BNR pentru marti, 1 septembrie 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 1 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar marti, 1 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Poate cel mai bun TV din 2020 vine de la Philips: de ce il vrei in casa si nu conteaza pretul

Intr-o conferinta online desfasurata pe parcursul zilei de ieri, Philips si-a anuntat noutatile pe 2020, incepand cu noi TV-uri si terminand cu casti complet wireless. Cel mai.

Periferia Europei in flacari! Belarusul si criza din Mediterana schimba geopolitica flancului estic al NATO

La periferia Europei, tensiunile care implica o serie de tari concurente cresc. Criza din Belarus a starnit temeri ca o interventie armata rusa este posibila in orice moment. in estul Mediteranei, Turcia a devenit o provocare impotriva Greciei, Egiptului, Ciprului si Frantei. Daca SUA dialogheaza cu Irakul, Rusia dialogheaza cu Iranul. Cele douaputeri sunt in competitie in Orientul Mijlociu.

Senatul a adoptat o declaratie referitoare la criza din Belarus. Parlamentul Romaniei solicita o reactie rapida din partea comunitatii internationale pentru dezescaladare de urgenta a situatiei

Senatul a adoptat in unanimitate, miercuri, Declaratia referitoare la incalcarea drepturilor fundamentale ale omului in Republica Belarus, prin care Parlamentul Romaniei solicitaoprirea de urgenta a.

Samsung Galaxy Z Fold 2, oficial: pret, specificatii, disponibilitate pentru cel mai scump telefon din 2020

In acest an, Samsung a organizat o conferinta separata pentru telefonul sau pliabil de top. Cu aceasta ocazie, am aflat tot ce este de stiu despre Samsung Galaxy Z Fold 2 5G. Noul terminal.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )