Libnet.ro
UNICEF

22:15

CSM analizeaza, miercuri, OUG privind gratierea si modificarile codurilor penale

România Liberă România Liberă,
CSM analizeaza, miercuri, OUG privind gratierea si modificarile codurilor penale

Proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale vor fi analizate, miercuri, in Consiliul Superior al Magistraturii CSM). continuă pe România Liberă

CSM analizeaza miercuri proiectele privind gratierea si modificarile codurilor penale

Consiliul Superior al Magistraturii ia in discutie miercuri, in sedinta plenului, proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, trimise de Ministerul Justitiei pentru avizare.

Iohannis cere retragerea proiectelor cu dedicatie privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Presedintele Klaus Iohannis a calificat proiectele de lege privind gratierea si amnistia mascata drept inacceptabile si a cerut Guvernului Grindeanu sa le retraga.

Presedintele Romaniei cere retragerea proiectelor OUG privind legea gratierii si modificarea Codurilor penale: Sunt neavenite, inacceptabile si par a fi facute cu dedicatie, o spun cele mai autorizate voci din Justitie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, retragerea proiectelor de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale. Seful statului a calificat aceste legi drept inacceptabile si facute cu dedicatie.

Ordonantele privind gratierea si amnistia, discutate miercuri in plenul CSM

Proiectele de Ordonanta de Urgenta privind gratierea unor pedepse si modificarea Codurilor Penale vor fi analizate de catre membrii Consiliului Superior al Magistraturii intr-o sedinta ce va avea loc pe.

VIDEO FOTO Peste 300 de galateni au protestat impotriva ordonantei privind gratierea. Pe pancartele protestatarilor scria La inchisoare, nu la guvernare

Sute de galateni s-au adunat in fata Palatului Administrativ din Galati pentru a-si exprima nemultumirea fata de intentia Guvernului de a adopta ordonanta privind gratierea. Oamenii au cantat si au fluturat tricolorul, dar in special au strigat lozinci si au afisat pancarte cu mesaje anticoruptie.

VIDEO FOTO Peste 300 de galateni au protestat fata de ordonanta privind gratierea: La inchisoare, nu la guvernare!

Sute de galateni s-au adunat in fata Palatului Administrativ din Galati pentru a-si exprima nemultumirea fata de intentia Guvernului de a adopta ordonanta privind gratierea. Oamenii au cantat si au fluturat tricolorul, dar in special au strigat lozinci si au afisat pancarte cu mesaje anticoruptie.

Peste doua mii de oameni protesteaza la Sibiu fata de proiectele privind gratierea si modificarea Codului Penal

Peste doua mii de oameni s-au strans, duminica seara, in Piata Mare din Sibiu si au pornit in mars pe bulevardul pietonal din zona centrala a orasului scandand lozinci impotriva PSD, a lui Liviu Dragnea, a ALDE si impotriva proiectului privind gratierea si modificarea Codului Penal.

Peste 1000 de persoane au iesit si in Iasi pentru a protesta fata de proiectele privind gratierea si modificarea Codului Penal

Peste 1000 de persoane protesteaza si la Iasi, in Piata Unirii, duminica seara, fata de proiectele de ordonante de urgenta ale Guvernului privind gratierea si modificarea Codului Penal, manifestantii.

Proteste in Capitala si in mai multe judete din tara, duminica, fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal

Noi proteste sunt anuntate, duminica seara, fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astfel de mitinguri sunt programate atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii.

Sucevenii vor protesta in fata Prefecturii fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal

La Suceava a fost anuntat, pe Facebook, un protest fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Sucevenii sunt asteptati la ora 17. 00, la Prefectura Suceava.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )