Libnet.ro
UNICEF

09:15

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara, ca urmare a declaratiei europarlamentarului Maria Grapini, privind condamnarea lui Dan Voiculescu

România Liberă România Liberă,
CSM sesizeaza Inspectia Judiciara, ca urmare a declaratiei europarlamentarului Maria Grapini, privind condamnarea lui Dan Voiculescu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat, vineri, Inspectia Judiciara, pentru a cerceta daca declaratia europarlamentarului Maria Grapini, care a afirmat in plenul PE ca procesul lui Dan Voiculescu a fost politic, aduce atingere independentei si impartialitatii magistratilor implicati in solutionarea dosarului ICA. continuă pe România Liberă

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara, dupa declaratia Mariei Grapini in PE, privind condamnarea lui Dan Voiculescu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat, vineri, Inspectia Judiciara, pentru a cerceta daca declaratia europarlamentarului Maria Grapini, care a afirmat in plenul PE ca procesul lui Dan Voiculescu a fost.

Maria Grapini a fost reclamata de CSM la Inspectia Judiciara pentru declaratia sustinuta in plenul PE

Consiliul Superior al Magistraturii ia la tinta europarlamentarii. CSM o reclama pe Maria Grapini la Inspectia judiciara pentru o declaratie sustinuta in plenul Parlamentului European, despre implicarea.

Inspectia Judiciara, sesizata in legatura cu afirmatiile Mariei Grapini privind dosarul ICA

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii verificarilor necesare ca urmare a afirmatiilor europarlamentarului Maria Grapini privind dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA).

CSM a sesizat Inspectia Judiciara pentru declaratiile Mariei Grapini in PE privind dosarul ICA

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara in cazul declaratiilor facute de Maria Grapini in Parlamentul European referitoare la dosarul ICA, europarlamentarul aratand ca vrea sa traga un semnal de alarma cu privire la.

Declaratiile Mariei Grapini din Parlamentul European, verificate de Inspectia Judiciara

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a cerut, vineri, ca Inspectia Judiciara din cadrul aceleiasi institutii sa verifice daca declaratiile facute de Maria Grapini, din Parlamentul European, cu privire la dosarul ICA, sunt de natura sa afecteze independenta justitiei.

Declaratiile Mariei Grapini din Parlamentul European, potrivit carora Voiculescu a fost condamnat politic, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a cerut, vineri, ca Inspectia Judiciara din cadrul aceleiasi institutii sa verifice daca declaratiile facute de Maria Grapini, din Parlamentul European, cu privire la dosarul ICA, sunt de natura sa afecteze independenta justitiei. Grapini declara pe 24 noiembrie in Parlamentul European ca Voiculescu a fost condamnat politic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )