Libnet.ro
UNICEF

22:15

CTP: De 30 de ani, PSD nu a pierdut vreodata alegerile parlamentare

Adevărul Adevărul,
CTP: De 30 de ani, PSD nu a pierdut vreodata alegerile parlamentare

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 rezultatul alegerilor parlamentare 2020, asa cum a fost prefigurat de exit-polluri, afirmand ca s-a ajuns la cea mai rea situatie dintre cele posibile. Acesta a explicat ca desi s-ar putea forma o majoritate in Parlament, aceasta va fi una fragila. continuă pe Adevărul

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD a castigat alegerile parlamentare, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Hunedoara, urmat de PNL si AUR, releva datele provizorii publicate luni de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa introducerea proceselor verbale din toate cele 524 de sectii de votare, conform Agerpres.

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Botosani: Social-democratii sunt urmati in clasament de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Botosani, cu peste 43% dintre voturi obtinute atat la votul pentru Camera Deputatilor, cat si la cel pentru Senat, conform datelor provizorii anuntate de.

GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: PSD a castigat alegerile parlamentare in Romania

Conform datelor exit-poll, PSD a castigat alegerile si i-ar putea prezenta presedintelui Romaniei propunerea viitorului premier, a afirmat duminica liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, care a candidat pe un loc eligibil la Camera Deputatilor, conform Agerpres.

Rezultate provizorii: PSD a castigat alegerile parlamentare in Dolj. PNL se claseaza pe locul 2, urmat de Alianta USR-PLUS

In judetul Dolj, alegerile parlamentare au fost castigate de PSD, potrivit datelor provizorii anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Astfel, in urma scrutinului de duminica, social-democratii.

PSD castiga alegerile parlamentare in Olt. Marius Oprescu: in Slatina, am castigat in toate sectiile de vot

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Olt, potrivit rezultatelor paralele anuntate de presedintele organizatiei judetene, Marius Oprescu. Potrivit acestuia rezultatele din 118 sectii de votare.

PSD castiga alegerile parlamentare in Olt. Marius Oprescu: in Slatina, am castigat in toate sectiile de vot

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Olt, potrivit rezultatelor paralele anuntate de presedintele organizatiei judetene, Marius Oprescu. Potrivit acestuia rezultatele din 118 sectii de votare.

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Care este motivul

Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Iar motivul pentru care fostul presedinte nu-si exercita dreptul la vot a fost explicat chiar de catre sotia lui, Nina.

Motivul pentru care PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Cine nu a mai votat in Romania

Partidul National Liberal si Uniunea Salvati Romania alaturi de PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Care este motivul pentru care romanii nu le-au ales formatiunile? Cine nu a mai votat in Romania si cum a stat prezenta la vot in randul tinerilor, dar si pe sexe? De ce PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare din .

Presa internationala: Liberalii din Romania si social democratii la egalitate Alegerile parlamentare din Romania, surprinzator de stranse

Partidul National Liberal PNL) si cel de stanga Social Democrat PSD) apar pe primul loc in alegerile parlamentare din Romania ,cu 29,0%, respectiv 30,5%, potrivit exit-poll-ului, intr-un vot esential pentru viitorul tarii in mainstreamul european, scrie Reuters despre scrutinul de duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )