Libnet.ro
UNICEF

06:45

In culisele alegerilor prezidentiale din Rusia

Hotnews Hotnews,
 In culisele alegerilor prezidentiale din Rusia

Exista speculatii referitoare la veridicitatea acestor alegeri: oare Rusia doar doreste sa pastreze aparentele unei democratii? Sunt candidatii la alegeri sustinuti de Kremlin sa participe pentru a oferi o cursa prezidentiala? Sunt aceste alegeri doar o punere in scena a unei piese al carei final il cunoastem in prealabil, insa pe care o urmarim in speranta ca vom intrezari un element de noutate?. continuă pe Hotnews

Promo-LEX: Organizarea alegerilor prezidentiale ruse in Transnistria are loc prin incalcarea dreptului international

Asociatia Promo-LEX isi exprima ingrijorarea privind lipsa coordonarii cu autoritatile de la Chisinau vizavi de deschiderea a 24 sectii de votare pe teritoriul regiunii transnistrene, cu ocazia alegerilor prezidentiale din Rusia.

RUSIA, iN AJUNUL ALEGERILOR PREZIDENTIALE - 2018

Consiliul FIFA a validat folosirea asistentei video pentru arbitraj la CM din Rusia

Consiliul FIFA a validat, vineri, la Bogota, folosirea asistentei video pentru arbitraj VAR) la Cupa Mondiala din Rusia, competitie care se va desfasura in perioada 14 iunie - 15 iulie, potrivit news. ro.

Guvernul si familia regala britanica vor boicota Cupa Mondiala din Rusia

Prim-ministrul britanic Theresa May a anuntat miercuri boicotarea Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Londra anunta boicotarea CM de Fotbal din Rusia - Niciun ministru sau membru al familiei regale nu va asista la disputele din vara

Premierul britanic Theresa May a anuntat miercuri un boicot al viitoarei Campionatul Mondial de Fotbal, in Rusia, al membrilor Guvernului britanic si familiei regale, relateaza AFP.

Marea Britanie BOICOTEAZA Campionatul Mondial de Fotbal din RUSIA! Anunt OFICIAL al premierului May

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat miercuri caviitorul Campionat Mondial de Fotbal din Rusiava fi boicotat demembriiGuvernului britanic si ai familiei regale. Confirm ca niciun.

Anglia ar putea sa se retraga de la Campionatul Mondial din Rusia: intalnire de criza pentru o decizie fara precedent

Tensiunile politice si actiunile Rusiei din afara granitelor ar putea duce la o situatie fara precedent in lumea fotbalului. Echipa nationala a Angliei ar putea sa se retraga de la Campionatul Mondial din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )