Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata clasamentul WTA dupa Indian Wells. Simona Halep ramane pe 5

Online Sport Online Sport,
Cum arata clasamentul WTA dupa Indian Wells. Simona Halep ramane pe 5

Vedeti mai jos cum va arata clasamentul WTA dupa turneul Premier Mandatory de la Indian Wells castigat duminica seara de Victoria Azarenka. Aceasta a invins-o pe Serena Williams, cu 6-4, 6-4, si revine in topul 10 mondial dupa un an si jumatate. Urmatorul turneu este cel de la Miami, unde doua romance joaca in calificari. continuă pe Online Sport

Darren Cahill, optimist dupa evolutia Simonei Halep de la Indian Wells

Simona Halep a parasit turneul de la Indian Wells in sferturi, dupa ce a fost invinsa de Serena Williams 6-4, 6-3). Evolutia numarului 5 mondial l-a multumit pe Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 5 - Victoria Azarenka a urcat pana pe 8

Simona Halep se mentine pe locul 5 in ierarhia WTA, sportiva din Romania acumuland 3960 de puncte. Castigatoare la Indian Wells, Victoria Azarenka a urcat de pe 15 pe 8, iar Maria Sharapova a coborat pe 11 este suspendata provizoriu dupa ce a picat un test antidoping). Lider este si in aceasta saptamana Serena Williams 9505 puncte).

Un nou scandal in tenis - Raymond Moore, directorul de la Indian Wells: Femeile (n.r. din WTA) ar trebui sa cada in genunchi si sa le multumeasca cerului ca Federer si Nadal duc in spate acest sport

Turneul de la Indian Wells s-a incheiat, insa discutiile sunt de-abia la inceput, dupa ce Raymond Moore directorul competitiei) a criticat circuitul WTA. Tenisul feminin profita de pe urma tenisului masculin, femeile ar trebui sa cada in genunchi si sa multumeasca ca Federer si Nadal duc in spate acest sport. Declaratia a nascut un val de polemici.

Serena Williams pierde trofeul de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Victoria Azarenka Belarus), cap de serie numarul 13 si locul 15 WTA, a castigat turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o, duminica, in finala, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Serena Williams SUA), liderul clasamentului mondial.

Tenis: Serena Williams si Victoria Azarenka vor disputa finala turneului WTA de la Indian Wells

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells, de categoria WTA Premier, dotat cu premii totale in valoare de 6. 605 dolari, invingand-o in doua seturi, 6-4, 7-6 7/1), pe poloneza Agnieszka Radwanska, numarul 3 pe lista capilor de serie, vineri, intr-o partida din penultimul act, scrie Agerpres.

Victoria Azarenka o invinge pe Serena Williams in finala de la Indian Wells

Jucatoarea Victoria Azarenka a produs surpriza si a invins-o, duminica seara, pe Serena Williams in finala turneului de la Indian Wells, cu 6-4, 6-4. Azarenka este antrenata de Wim Fissette, belgianul care a dus-o pe Simona Halep pana in finala de la Roland Garros si la Turneul Campioanelor din 2014 si la care jucatoarea noastra a renuntat prea usor.

Concediat printr-un sms de Simona Halep, fostul ei antrenor si-a dus actuala eleva in finala de la Indian Wells

Turneul de Ia Indian Wells a ajuns in faza finala, ultimul act al competitiei fiind programat maine de la ora 21.

Serena Williams contra Victoria Azarenka in finala de la Indian Wells

Doua dintre cele mai puternice jucatoare din circuitul mondial feminin WTA se vor lupta pentru titlul din acest an la Indian Wells.

Djokovic si Nadal ofera un moment unic pe tunelul spre vestiare la Indian Wells (foto)

Doi mari jucatori raman campioni si in afara terenului dincolo de rivalitatea pe care o arata in fata camerelor de luat vederi in lupta pentru glorie, titluri si bani. Novak Djokovic si Rafael Nadal au aratat la Indian Wells fata umana a rivalitatii dintre ei.

Ce crede Darren Cahill despre evolutia Simonei Halep la Indian Wells si despre meciul romancei cu Serena Williams

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Indian Wells, unde a dat piept cu cea mai buna jucatoare din lume, americanca Serena Williams.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )