Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum arata doua hoteluri din Herculane, dupa investitii de 3,3 milioane de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata doua hoteluri din Herculane, dupa investitii de 3,3 milioane de euro

Grupul timisorean de companii MIR finalizeaza in aceasta primavara investitii in valoare de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading, au anuntat oficialii companiei. Iata cum arata hotelurile, dupa renovare. continuă pe Wall-Street Ro

Dacia, a doua crestere din UE dupa Jaguar. Rezultatele pentru primul trimestru 2013.

Dacia este una dintre putinele marci auto aflate pe val intr-o piata cu probleme, cum este cea din UE. Dacia a inregistrat in primul trimestru al anului o crestere de 18,3%, respectiv de 28,2% pentru luna aprilie, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA). Constructorul de masini de la Pitesti a inceput anul 2013 cu o serie de cresteri care au dus la ameliorarea situatiei in care se afla grupul Renault, din care face parte. In timp ce majoritatea .

O sina fisurata, posibila cauza a coliziunii celor doua trenuri din Connecticut

Anchetatorii care se ocupa de cazul celor doua trenuri care s-au ciocnit, vineri, in statul american Connecticut, cred ca la originea coliziunii se afla o sina fisuratain urma cercetarilor efectuate.

Ponta a cerut ancheta la centrul din Siret, dupa dezvaluirile de la Antena 3 despre orfelinatele groazei

Premierul Victor Ponta a cerut, marti, o ancheta la centrul din Siret. Solicitarea premierului vine dupa dezvaluirile de la Antena 3. Materialul Copiii inchisi in orfelinatele groazei din Romania a fost.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )