Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum arata Giani din Las Fierbinti, cand nu apare in serialul de la PRO TV. Pe strada, nu il mai recunosti

Playtech Playtech,
Cum arata Giani din Las Fierbinti, cand nu apare in serialul de la PRO TV. Pe strada, nu il mai recunosti

Constantin Dita, alias Giani din Las Fierbinti, spune ca umorul este trasatura pe care o are in comun cu celebrul sau personaj. in varsta de 39 de ani, actorul poate fi vazut in serialul de la Pro tv, care a cunoscut un succes urias, in piese de teatru, dar si in spectacole de stand up . continuă pe Playtech

De unde ii vine numele lui Celentano din Las Fierbinti. Sursa de inspiratie a celor de la PRO TV

De unde vine, de fapt, numele de Celentano? Serialul ar fi fost gol fara glumele si inteligenta practica a acestuia. Scenaristul Mimi Branescu a spus de unde s-a inspirat pentru acest personaj si de la ce a pornit totul. De unde vine numele lui Celentano din Las Fierbinti? Celentanoexista! Mimi Branescu, scenaristul serialului Las Fierbinti, .

inca o finantare de la Guvern pentru PRO TV. Ce serial va mai fi sponsorizat, dupa Las Fierbinti

Guvernul va mai finanta, pe langa Las Fierbinti, alt serial de la Pro Tv. Despre ce productie este vorba si cand va aparea aceasta pe micile ecrane? Guvernul finanteaza serialul Profu, de la PRO TV Pro TV primeste bani de la Guvern pentru al doilea serial care va urma sa intre pe micile ecrane din .

Antena 1 face concurenta serioasa PRO TV-ului. Cum vrea sa detroneze Las Fierbinti

Un nou serial va incepe, in aceasta toamna, la Antena 1! Este vorba despre Mangalita, care il are in rol principal pe actorul Teo Corban, pe care publicul l-a mai vazut in serialele de la Pro TV, Ai nostri, Atletico Textila, in Umbre de la HBO, dar si in lungmetrajele Pozitia copilului, Dupa Dealurisi in .

PRIMELE IMAGINI BOMBA: Nunta SECRETA a Amaliei Nastase: Fotografii SOC din Las Vegas! Ilie, ce-ai pierdut... (FOTO)

Amalia Nastase traieste o frumoasa iubire de dragoste cu omul de afaceri Razvan Vintilescu. Nunta de vis a celor doi a avut loc anul trecut in Las Vegas, dar imaginile au fost facute publice abia acum,.

Groenlanda se topeste rapid. Cat de rau arata lucrurile din spatiu FOTO

Efectele negative schimbarilor climatice si cele ale incalzirii globale sunt nenumarate, iar acum acestea se pot observa si din spatiu. Probabil ai observat si tu ca vremea a luat-o razna.

VIDEO Politisti locali din Iasi, surprinsi cand dezumfla rotile bicicletei unui tanar Purtator de cuvant: Au recurs la metode de care noi ne detasam

Doi politisti locali din Iasi i-au dezumflat rotile de la bicicleta unui tanar care ar fi facut acrobatii intr-o zona pietonala din oras. Nu e normal. Colegii nostri au recurs la metode de care noi ne detasam. Nu trebuia sa recurga la un altfel de gest, dar probabil au vazut ca masurile anterioare nu au finalitate si au crezut ca in acest mod pot rezolva situatia, declarat Nicoleta Deciu, purtator de cuvant la Politia Locala Iasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )