Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cum sa atragi banii in casa? Este cel mai tare truc

Antena3 Antena3,
Cum sa atragi banii in casa? Este cel mai tare truc

Daca ai probleme cu banii, exista un principiu in credinta Feng Shui, care atrage banii ca un magnet. in plus, este aducator si de vibratii pozitive. Pentru asta, aveti nevoie de o planta pe nume C. continuă pe Antena3

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imagine? Ai cinci secunde

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imaginea de mai sus? Trebuie sa iti dai seama in mai putin de cinci secunde ce numar lipseste din sirul de mai.

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

Avertismentul Bitdefender: Care este cel mai pesimist scenariu privind vulnerabilitatile Windows

Amploarea fenomenului WannaCry poate fi redusa rapid daca Microsoft decide sa impinga in mod fortat o actualizare catre toti utilizatorii care nu folosesc cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows, este de.

Stiai ca poti sa-ti faci o gradina foarte interesanta in spatiul de sub scarile din casa? Iata cele mai bune idei

Cei de la Home Decor au gasit mai multe idei pentru aranjarea practica si moderna a florilor asezate sub scarile din casa. Este musai ca acele flori sa nu se intinda foarte mult pentru a nu va sufoca spatiul prin care treceti pe acolo.

Seful diplomatiei americane: Relatiile ruso-americane, la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece. Nu se intrevede un nou inceput

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, sustine ca nu se intrevede un nou inceput intre Statele Unite si Rusia, relatiile dintre cele doua state fiind la cel mai scazut nivel de la inchierea Razboiului Rece.

Cel mai inalt varf din Regatul Unit al Marii Britanii s-a lasat cucerit

In perioada 4 9 mai 2017 nucleul de montaniarzi damboviteni format din Ileana Bocanciu, Nicu Posta, Ionel Glodeanu si Alex Coroliu insotit de George Stan, montaniard din Bucuresti, a plecat sa cucereasca, inainte de punerea in aplicare a Brexitului, cel mai inalt varf din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, varful Ben Nevis 1344 m) aflat in muntii Grampian din Scotia.

Catalin Cosoi, Bitdefender: Cel mai pesimist scenariu ar fi acela ca actori statali sa foloseasca vulnerabilitatea din Windows pentru a instala amenintari pe infrastructurile altor tari

Amploarea fenomenului WannaCry poate fi redusa rapid daca Microsoft decide sa impinga in mod fortat o actualizare catre toti utilizatorii care nu folosesc cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows, este de parere Catalin Cosoi, Chief Security Strategist la Bitdefender. Calculatoarele din institutii publice, spitale si alte organizatii de asistenta sociala nu sunt de obicei actualizate la cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Daca respectivele terminale nu vor fi infectate cu ransomware acum, acestea vor ramane vulnerabile in fata altor amenintari, mai spune Cosoi.

Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

M1 Abrams este numele celui mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite ale Americii, iar acest model se afla in prezent si pe teritoriul Romaniei, deplasat cu ocazia exercitiilor comune organizate de.

Ouale lui Tarzan, cel mai recent documentar regizat de Alexandru Solomon, va avea premiera mondiala la TIFF. Interviu Haute Culture cu Solomon, astazi, ora 18

Ouale lui Tarzan are loc in capitala Abhaziei, o mica republica nerecunoscuta oficial, aflata pe malul oriental al Marii Negre. Pe o colina deasupra orasului se intinde parcul unui institut medical de cercetare pe maimute, infiintat de sovietici in anii 20. Legenda spune ca a fost infiintat pentru crearea unui hibrid intre om si maimuta. Este acest hibrid printre noi? - enigma aceasta o desluseste filmul lui Alexandru Solomon.

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare atac cibernetic din istorie. WannaCry, programul care afecteaza si Romania

Aproximativ 100 de tari din intreaga lume sunt afectate de un program malitios denumit Wanna Cry. Romania se afla printre tarile care au fost atacate. Uzina Dacia Mioveni este blocata, SRI a confirmat atacul. Cum se manifesta atacul si ce se poate face?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )