Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se va desfasura in Vaslui a doua etapa de vaccinare anti-COVID-19 . Cine va fi imunizat dupa 15 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Cum se va desfasura in Vaslui a doua etapa de vaccinare anti-COVID-19 . Cine va fi imunizat dupa 15 ianuarie

Autoritatile sanitare din Vaslui se pregatesc pentru cea de-a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19, conform strategiei nationale. La nivelul judetului vor fi suplimentate centrele de imunizare si vor fi organizate echipe mobile de vaccinare. continuă pe Adevărul

Citu: Suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare, iar tina este de a aveam 1. 000 de centre de vaccinare care sigur va fi atinsa. El a adaugat ca se va ajunge la 100. 000 de persoane vaccinate pe zi si ca trebuie accelerat ritmul de a aduce mai multe vaccinuri in Romania.

Florin Citu: Suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare. Estimarile sunt sa mergem catre 150.000 de vaccinuri pe zi (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, la finalul sedintei de guvern, ca suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare anti-Covid-19. Florin Citu: Suntem pregatiti pentru a doua etapa de.

Valeriu Gheorghita: A doua etapa a campaniei de vaccinare - 4 milioane de persoane cu varsta peste 60 de ani si bolnavi cronici - va incepe dupa 15 ianuarie

A doua etapa a campaniei de vaccinare - ce vizeaza aproximativ 4 milioane de persoane cu varsta de peste 60 de ani si bolnavi cronici - ar urma sa inceapa dupa data de 15 ianuarie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa. Pentru inceperea celei de-a treia etape, medicul Valeriu Gheorghita vede inceputul lunii aprilie ca termen realist.

Valeriu Gheorghita: Miercuri urmeaza sa vina a doua transa importanta de vacinuri de circa 150.000 de doze. Etapa a doua de vaccinare ar urma sa inceapa dupa 15ianuarie (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca miercuri, 6 ianuarie, va ajunge in Romania o noua transa de 15. 000 de doze de vaccin, iar in luna.

FLORIN CITU: Intentia noastra este ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa trecem la etapa a doua de vaccinare

Guvernul intentioneaza ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa inceapa etapa a doua de vaccinare anti-COVID-19, a declarat premierul Florin Citu, astazi, intr-o videoconferinta cu prefectii, organizata in sistem online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )