Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum a devenit Victor Ponta spammer pe Facebook. Totul a pornit de la o postare din weekend

Antena3 Antena3,
Cum a devenit Victor Ponta spammer pe Facebook. Totul a pornit de la o postare din weekend

Premierul Victor Ponta a fost raportat ca spammer dupa ce a facut reclama pe Facebook planului sau privind locurile de munca. Victor Ponta a platit pentru ca postarea sa apara pe conturile cat mai multor. continuă pe Antena3

Cum explica TVR disparitia de pe site-ul sau a primei stiri despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta: motive tehnice care au facut sa dispara mai multe articole

Prima stire TVR despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta a disparut de pe site-ul Televiziunii publice din motive tehnice care au facut ca zeci de articole sa se piarda pentru moment, sustine Televiziunea publica intr-o serie de precizari pe aceasta tema, transmise HotNews. ro. Mona Dirtu, fosta sefa a TVR Interactiv, a notat zilele trecute pe Facebook ca stirea respectiva a fost stearsa de pe site-ul stirilor TVR.

Prima stire TVR despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta, stearsa de pe site-ul Televiziunii publice

Prima stire in care TVR a relatat despre acuzatia de plagiat adusa premierului Ponta, publicata online pe 18 iunie 2012, a fost stearsa, noteaza pe pagina sa de Facebook Mona Dirtu, fosta sefa TVR Interactiv. In materialul respectiv, TVR publica in premiera un document cu fragmentele incriminate din teza lui Victor Ponta. Tot textul din pagina a fost sters, ramanand doar o pagina cu titlul test si cu o fotografie a premierului.

Victor Ponta: Doresc sa am cat mai curand un ministru plin care sa se ocupe de acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta macar o zi fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Doresc cat mai repede sa fie un ministru plin care sa se ocupe de acest minister, a mai spus Victor Ponta. Sercretarul de stat Ghimpu se va ocupa de problemele Ministerului Transporturilor. Trebuie sa vorbesc cu Presedintele pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l .

Victor Ponta: imi doresc un ministru plin pentru acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta, nici macar o zi, fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Imi doresc foarte mult sa avem un ministru plin. Am discutat cu domnul Antonescu la telefon si voi discuta cu Daniel Chitoiu si trebuie sa vorbesc cu Presedintele. Pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l informa, a mai spus Ponta. Domnul Silaghi a avut acea .

Ovidiu Silaghi a venit la Guvern. Victor Ponta este la Ministerul Transporturilor.

Ovidiu Silaghi, care ar putea fi propus de PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, a venit la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta aflandu-se insa la sediul Ministerului Transporturilor, pentru a prelua mandatul interimar de ministru, informeaza Mediafax. Surse politice sustin, neoficial, ca pentru postul de ministru a fost propus Ovidiu Silaghi, varianta pe care insa premierul Ponta o analizeaza, avand in vedere ca acesta a facut obiectul unei sesizari a Agentiei Nationale de .

Victor Ponta: M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu!.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca s-a intalnit sambata cu fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, dar nu in Bucuresti, ci acolo unde se afla Fenechiu, iar discutia a durat o ora. M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu, a declarat ponta ziaristilor. Intrebat daca a fost Fenechiu in Bucuresti, premierul a raspuns: Nu, am fost eu unde era dansul. Am stat o ora de vorba. Am discutat o ora despre ce e mai important la minister - n. r. ) si acum ne vedem la ora 13. 00 la .

Lucian Duta vrea sa il dea in judecata pe Victor Ponta

Lucian Duta, fostul presedinte al CNAS, vrea sa il dea in judecata pe Victor Ponta pentru calomnie. Duta spune ca o sa ii ceara despagubiri premierului si ca se va sfatui cu avocatii sai in privinta.

Victor Ponta: Nu dau multa atentie celor spuse de presedinte; ce a spus doamna Lagarde mi s-a parut serios

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu acorda foarte multa atentie cuvintelor presedintelui Traian Basescu, care a apreciat ca in Romania exista tendinta luarii unor decizii populiste ce ar putea afecta macrostabilitatea economica, dar ca, in schimb, i s-a parut interesant si serios ceea ce a spus directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara, la sfarsitul lunii iulie / TVA redus la paine, probabil din septembrie

Guvernul va efectua la sfarsitul lunii iulie prima rectificare bugetara din acest an, prin care se spera ca vor fi asigurate fonduri care sa faca posibila reducerea TVA la paine, masura care ar putea fi insa aplicata, probabil, doar din luna septembrie, a declarat marti, la Antena 3, premierul Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Rectificarea bugetara, la sfarsitul lunii iulie / TVA redus la paine, probabil din septembrie

Guvernul va efectua la sfarsitul lunii iulie prima rectificare bugetara din acest an, prin care se spera ca vor fi asigurate fonduri care sa faca posibila reducerea TVA la paine, masura care ar putea fi insa aplicata, probabil, doar din luna septembrie, a declarat marti, la Antena 3, premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )