Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta: imi doresc un ministru plin pentru acest minister.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: imi doresc un ministru plin pentru acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta, nici macar o zi, fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Imi doresc foarte mult sa avem un ministru plin. Am discutat cu domnul Antonescu la telefon si voi discuta cu Daniel Chitoiu si trebuie sa vorbesc cu Presedintele. Pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l informa, a mai spus Ponta. Domnul Silaghi a avut acea . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Doresc sa am cat mai curand un ministru plin care sa se ocupe de acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta macar o zi fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Doresc cat mai repede sa fie un ministru plin care sa se ocupe de acest minister, a mai spus Victor Ponta. Sercretarul de stat Ghimpu se va ocupa de problemele Ministerului Transporturilor. Trebuie sa vorbesc cu Presedintele pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l .

Premierul Victor Ponta, interimar la Ministerul Transporturilor. Nu imi pare rau ca l-am numit ministru, imi pare rau de condamnare

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca va preluat interimatul la Ministerul Transporturilor, dupa ce Relu Fenechiu l-a informat ca nu doreste sa continue activitatea in guvern, in urma condamnarii sale la 5 ani de inchisoare cu executare.

Victor Ponta: Relu Fenechiu a fost un ministru eficient, fapta pentru care a fost condamnat s-a intamplat acum 10 ani (VIDEO)

Primul ministru Victor Ponta a declarat, in cadrul emisiunii Talk B1, difuzata de B1 TV, ca Relu Fenechiu a fost un minsitru eficient si fapta pentru care a fost condamnat nu are nicio legatura cu activitatea sa.

Ovidiu Silaghi a venit la Guvern. Victor Ponta este la Ministerul Transporturilor.

Ovidiu Silaghi, care ar putea fi propus de PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, a venit la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta aflandu-se insa la sediul Ministerului Transporturilor, pentru a prelua mandatul interimar de ministru, informeaza Mediafax. Surse politice sustin, neoficial, ca pentru postul de ministru a fost propus Ovidiu Silaghi, varianta pe care insa premierul Ponta o analizeaza, avand in vedere ca acesta a facut obiectul unei sesizari a Agentiei Nationale de .

Victor Ponta a preluat mandatul interimar de Ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a preluat astazi mandatul interimar de Ministru al Transporturilor, in urma demisiei din functie a politicianului Relu Fenechiu, informeaza un comunicat remis redactiei.

Victor Ponta: M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu!.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca s-a intalnit sambata cu fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, dar nu in Bucuresti, ci acolo unde se afla Fenechiu, iar discutia a durat o ora. M-am vazut sambata cu Relu Fenechiu, a declarat ponta ziaristilor. Intrebat daca a fost Fenechiu in Bucuresti, premierul a raspuns: Nu, am fost eu unde era dansul. Am stat o ora de vorba. Am discutat o ora despre ce e mai important la minister - n. r. ) si acum ne vedem la ora 13. 00 la .

Emil Boc: Victor Ponta este vinovatul politic si moral in cazul Fenechiu. in nicio tara a UE un ministru trimis in judecata nu face parte din Guvern

Fostul premier Emil Boc considera ca actualul sef al Guvernului, Victor Ponta, este vinovatul politic si moral in cazul Relu Fenechiu, in conditiile in care a decis mentinerea acestuia in functia de ministru al Transporturilor, desi era trimis in judecata.

Relu Fenechiu a demisionat din fruntea Ministerului Transporturilor: Victor Ponta va prelua interimatul

Relu Fenechiu a demisionat, vineri, din functia de ministru al Transporturilor, iar premierul Victor Ponta va prelua interimatul la conducerea ministerului. Informatia a fost confirmata si de premierul Ponta. Da,.

Boc: Victor Ponta este vinovatul politic si moral in cazul Fenechiu.

Fostul premier Emil Boc considera ca actualul sef al Guvernului, Victor Ponta, este vinovatul politic si moral in cazul Relu Fenechiu, in conditiile in care a decis mentinerea acestuia in functia de ministru al Transporturilor, desi era trimis in judecata, relateaza Mediafax. Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat, vineri, ca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este o puternica lovitura data Guvernului si premierului Victor Ponta, in special. Citeste si Ministrul .

Victor Ponta s-a intalnit cu Christine Lagarde

Primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta, s-a intalnit astazi, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )