Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum a evoluat bugetul Educatiei in ultimii cinci ani. Anul acesta - cea mai mare finantare de la izbucnirea crizei

Adevărul Adevărul,
Cum a evoluat bugetul Educatiei in ultimii cinci ani. Anul acesta - cea mai mare finantare de la izbucnirea crizei

Educatia beneficiaza, anul acesta, de cel mai mare buget pe care l-a primit in ultimii patru ani, potrivit datelor obtinute de la Ministerul Educatiei. Anul 2012 a fost cel mai sarac, in timp ce in 2007 Educatia a avut cea mai consistenta finantare. continuă pe Adevărul

(P) World Class Romania preia World Class Timisoara de la francizatul sau din ultimii 3 ani

Avand in vedere cererea locala din ultimii 3 ani din Timisoara, World Class Romania - leader in industria wellness-ului autohton care ofera de peste 14 ani ultimele experiente in fitness in Bucuresti si Cluj, a decis preluarea integrala a business-ului.

Raport. Peste 75% dintre organizatii s-au confruntat in ultimii doi ani cu incidente de securitate informatica

Peste 75% dintre organizatii s-au confruntat in ultimii doi ani cu incidente de securitate informatica. Printre temerile privind riscurile de securitate asociate cu utilizarea de software nelicentiat, 64% dintre utilizatori au invocat accesul neautorizat de catre hackeri si 59% pierderea de date. in primele 8 luni ale anului 2014, Politia Romana, prin structurile de investigare a fraudelor, a depistat 208 infractiuni la regimul produselor software.

Macovei vrea ca sefii de servicii secrete sa nu ocupe functii de demnitate publica timp de cinci ani

Candidata independenta la prezidentiale Monica Macovei a propus,miercuri, ca sefii serviciilor secrete sa nu poata ocupa o functie de demnitate publica timp de cinci ani de la incheierea mandatului, relateaza Mediafax.

Monica Macovei propune ca sefii serviciilor secrete sa nu poata ocupa functie de demnitate publica vreme de cinci ani dupa incheierea mandatului

Monica Macovei, candidatul independent la alegerile prezidentiale, a propus, miercuri, ca sefii serviciilor secrete sa nu poata ocupa o functie de demnitate publica timp de cinci ani de la incheierea mandatului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )