Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum sa faci cel mai bun vin fiert

Adevărul Adevărul,
Cum sa faci cel mai bun vin fiert

Nu e nevoie de indemanare sau timp foarte mult, ci doar de pofta. Pentru ca, dupa ce vei bea o cana din acest vin, cu siguranta te vei incalzi. continuă pe Adevărul

Unchiul lui Rafael Nadal il lauda pe Federer: Este cel mai bun din istorie, alaturi de Rod Laver

Unchiul sportivului spaniol Rafael Nadal, Toni, a declarat la un post de radio ca jucatorul cel mai bun din istoria tenisului este elvetianul Roger Federer, care imparte acest loc cu Rod Laver.

Unchiul lui Nadal il lauda pe Federer: E cel mai bun din istorie

Toni Nadal, omul aflat in spatele performantelor obtinute de Rafael Nadal in tenisul mondial, s-a exprimat laudativ la adresa elvetianului Roger Federer.

Hagi a schimbat fata Viitorului, dar si Viitorul i-a schimbat imaginea lui Hagi. Regele are cel mai bun sezon ca antrenor

13 nu este o cifra cu ghinion pentru Gheorghe Hagi, daca tinem cont ca la 13 ani de cand s-a apucat de antrenorat si de cand a ratat barajul blestemat cu Slovenia, Regele are cea mai buna serie din cariera sa pe banca tehnica.

VIDEO 1 Decembrie 2014 la Slatina, cu fasole la cazan si vin fiert

Cateva sute de slatineni au infruntat gerul patrunzator si ninsoarea viscolita de Ziua Nationala si au stat la coada pentru a servi gratis una dintre cele aproape 1. 500 de portii de mancare de fasole cu carnati, plus un pahar de vin fiert, servite de autoritatile locale cu prilejul zilei de 1 Decembrie. Actiunea a avut loc pe esplanada din centrul urbei.

Ziua Nationala, sarbatorita la Slatina cu o parada militara, fasole cu carnati si vin fiert

Autoritatile locale din Slatina au pregatit pentru locuitorii urbei un program special pentru Ziua Nationala in acest an. in afara de faptul ca se va continua obiceiul pus in practica in urma cu cativa ani de a servi gratis traditionala mancare de fasole cu carnati si vin fiert, tot luni 1 Decembrie, va avea loc, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o parada cu autovehicule de interventie ale Politiei, Jandarmeriei si Pompierilor.

Fasole cu carnati, vin fiert si concerte de 1 Decembrie la Alexandria

Alexandrenii vor avea parte de o zi speciala, de 1 Decembrie. Fasole cu carnati, vin fiert si o seara plina de concerte. Primaria Alexandria invita cetatenii orasului sa sarbatoreasca Ziua Nationala.

Carti de povesti pentru copiii care au nevoie de ajutor. Primaria Capitalei a lansat campania umanitara Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun

Vineri, Primaria Capitalei, prin Creart, in parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor a lansat Campania umanitara Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun.

Petrolul n-a luat gol de sapte meciuri. Pecanha e cel mai bun portar din Liga I

Petrolul Ploiesti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Dinamo, dar a reusit sa realizeze o performanta importanta.

FOTO Cel mai mare steag uman din Romania, realizat la Baia Mare de 1 Decembrie

Baia Mare, in istorie de Ziua Nationala a Romaniei. Voluntarii unei asociatii din municipiul de pe malul raului Sasar au pus la cale cel mai mare steag uman din Romania. Actiunea a avut loc pe stadionul din localitate.

Maraton pentru Kassandra: Daniel Osmanovici a realizat CEL MAI LUNG buletin meteo din lume

Daniel Osmanovici a reusit! Timp de 37 de ore si 10 minute a stat in emisie si a prezentat cel mai lung buletin meteo. Nu a fost deloc usor, insa colegul nostru de la Observator si-a depasit limitele, de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )