Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum isi va serba ziua de nastere Ion Iliescu

România Liberă România Liberă,
Cum isi va serba ziua de nastere Ion Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu isi va serba joi ziua de nastere alaturi de familie si apropiati, au declarat pentru Agerpres surse din anturajul fostului sef al statului. El nu va mai participa la un concert aniversar la Ateneul Roman, asa cum s-a intamplat in anii precedenti. Ion Iliescu implineste la data de 3 martie 86 de ani, iar pe 4 martie este si ziua de nastere a sotiei sale, Nina. continuă pe România Liberă

Aproape 13.000 de romani isi serbeaza ziua de nastere pe 29 februarie

Aproape 13. 000 de romani sunt nascuti pe 29 februarie si isi serbeaza ziua odata la patru ani. Astfel, aceasta este ziua cu cei mai putini sarbatoriti.

Ion Iliescu, mesaj neasteptat legat de situatia Regelui Mihai

Fostul presedinte Ion Iliescu si-a exprimat speranta miercuri ca regele Mihai sa revina cat mai repede cu putinta la proiectele sale. Am aflat cu profunda ingrijorare despre problemele de sanatate ale Maiestatii Sale, Regele Mihai, care trece prin momente dificile. ii urez multa sanatate si puterea de a trece de aceasta cumpana a vietii. Prezenta sa in spatiul public romanesc a fost un exemplu de echilibru si a contribuit la crearea unui climat de normalitate. Sper sa revina cat mai repede cu putinta la proiectele sale, a afirmat fostul presedinte, intr-o postare pe blog, potrivit Agerpres.

Ion Iliescu- ani de viata si ani de activitate revolutionara

Saptamana viitoare, joi, pe 3 martie 2016, dl. Ion Iliescu va implini venerabila varsta de 86 de ani. Daca in privinta numarului anilor de viata nici noi, nici dl. Iliescu insusi nu avem nici un fel de dubiu, ne e tuturor infinit mai greu de apreciat cati ani de activitate revolutionara are la activ fostul presedinte al Romaniei.

Ion Iliescu ani de viata si ani de activitate revolutionara

Saptamana viitoare, joi, pe 3 martie 2016, dl Ion Iliescu va implini venerabila varsta de 86 de ani. Daca in privinta numarului anilor de viata nici noi, nici dl Iliescu insusi nu avem niciun fel de dubiu, ne e tuturor infinit mai greu de apreciat cati ani de activitate revolutionara are la activ fostul presedinte al Romaniei.

Ion Iliescu ii ureaza sanatate regelui Mihai: Prezenta sa in spatiul public romanesc a fost un exemplu de echilibru

Ion Iliescu se arata profund indurerat de problemele de sanatate ale fostului rege Mihai I si ii ureaza acestuia sanatate si puterea sa treaca de aceasta cumpana a vietii.

Un bebelus din Vrancea isi va sarbatori de azi ziua de nastere odata la patru ani

Pana la orele amiezii, la sectia de neonatologie a Spitalului Judetean Sf Pantelimon din Focsani s-a nascut doar un copil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )