Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum s-a rezolvat problema cainilor maidanezi in Bucurestiul ocupat de trupele germane

Adevărul Adevărul,
Cum s-a rezolvat problema cainilor maidanezi in Bucurestiul ocupat de trupele germane

Capitularea Bucurestilor, moment extrem de dureros pentru romani a avut si o nota tragi-comica, in felul haotic in care s-a desfasurat. in ziua de 22 noiembrie 1916, sosea in Bucuresti un ofiter german cu un drapel si o scrisoare sigilata, de la Maresalul Mackensen, pentru comandantul Garnizoanei Bucuresti. continuă pe Adevărul

Mircea Badea: Altii au rezolvat problema cainilor vagabonzi. Daca singura solutie gasita de noi este sa dam cu bomba atomica, nu suntem atat de inteligenti

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei pe marginea problemei legate de cainii vagabonzi, un subiect revenit in atentie dupa ce un copil de 4 ani a murit dupa ce a fost.

Iasiul, capitala de provincie a cainilor maidanezi. 150 de ieseni sunt vaccinati antirabic in fiecare luna

Problema cainilor fara stapan n-are rezolvare la Iasi dupa 1989. Numarul maidanezilor din oras a ramas constant mare, in ciuda diverselor administratii care s-au succedat la Primarie, iar autoritatile nu mai au o evaluare exacta a populatiei de caini fara stapan din 2005, atunci cand era estimata la aproximativ 10.

Ponta, nemultumit de problema cainilor din Bucuresti: Este cumplit ca un copil sa fie omorat de caini

Premierul Ponta s-a aratat ingrozit, luni, de incidentul in urma caruia un copil de patru ani a fost omorat in Bucuresti, spunand ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa. Am vazut.

Ponta: E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini. Nimeni nu a reusit sa rezolve problema cainilor

E cumplit ca un copil sa fie omorat de caini, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca, din pacate, problema nu a putut fi rezolvata de nimeni in ultimii 20 de ani. Am vazut aceasta tragedie si mi se.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )