Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum scapi de vergeturi cu bicarbonat de sodiu. Trucul secret care trebuie aflat de toti romanii

Playtech Playtech,
Cum scapi de vergeturi cu bicarbonat de sodiu. Trucul secret care trebuie aflat de toti romanii

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient folosit de catre toti romanii in bucatarie pentru diverse sortimente de prajiuri, dar si pentru unele retete de mancare. Cu toate aste, putini sunt aceia care stiu ce efecte are banalul bicarbonat de sodiu asupra pielii umane. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza vergeturile. Ce trebuie sa faci pentru un corp . continuă pe Playtech

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume. Trucul pe care toti romanii trebuie sa il afle

Cercetatorii au descoperit o metoda simpla de a elimina pesticidele, spre exemplu, de pe mere, si anume, scufundarea fructelor pentru 15 minute, intr-un amestec de bicarbonat de sodiu. Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume Merele au ocupat un loc fruntas in topul legumelor cu cele mai multe pesticide. Daca pana acum .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )