Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum va simtiti sa fiti parte din guvernul care distruge Romania? Sevil Shaiddeh, fata in fata cu un tanar PROTESTATAR: Lasati-l pe Dragnea si faceti lucruri bune, ca suntem oameni cu totii (FOTO)

B1 B1,
Cum va simtiti sa fiti parte din guvernul care distruge Romania? Sevil Shaiddeh, fata in fata cu un tanar PROTESTATAR: Lasati-l pe Dragnea si faceti lucruri bune, ca suntem oameni cu totii (FOTO)

Un tanar protestatar din Cluj s-a intalnit cu vicepremierul Sevil Shhaideh pe aeroportul din Bucuresti si nu s-a abtinut sa o intrebe cum se simte stiind ca face parte dintr-un Guvern care. continuă pe B1

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala se va pronunta pe constitutionalitea legii care ii interzice liderul PSD sa faca parte din Guvern (VIDEO)

Zi decisiva, marti, pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Magistratii de la Curtea Constitutionala trebuie sa ia o decizie cu privire la legea care ii interzice lui Dragnea sa faca parte din.

Adevarul: Razmerita primarilor PSD din Sibiu, care-si acuza liderii organizatiei de matrapazlacuri/ Chiar nu vedeti ce vrea poporul? Nu va mai ajunge?

O parte dintre primarii PSD din judetul Sibiu reclama faptul ca la conducerea organizatiei ajung mereu aceleasi personaje care impart functii si trag sfori. Acuza numiri pe sub masa pe functiile publice a unor nulitati. Revolta primarilor PSD din judetul Sibiu a dus la dizolvarea Biroului permanent judetean si reorganizarea acestuia, la finele saptamanii trecute, scrie Adevarul.

Gica Hagi renunta la Hotelul Iaki din Mamaia. Care este MOTIVUL pentru care fostul fotbalist vrea sa scape de business-ul de la malul marii

Gica Hagi vrea sa renunte la afacerile din turism si sa-si indrepte toata atentia catre chipa de fotbal. Se pare ca fostul fotbalist a decis sa vanda cu noua milioane de euro hotelul Iaki din .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )