Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cunoscut actor de la Hollywood, condamnat la sase ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis colegul de camera

Antena3 Antena3,
Cunoscut actor de la Hollywood, condamnat la sase ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis colegul de camera

Ricardo Medina, un actor din distributia serialului TV pentru copii Power Rangers“, a fost condamnat la sase ani de inchisoare dupa ce a recunoscut ca l-a ucis pe fostul lui coleg de camera cu o. continuă pe Antena3

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea a fost condamnata la sase ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o, marti, in dosarul Gala Bute, pe Elena Udrea, la sase ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu. Aceasta a fost achitata pentru tentativa de folosire de declaratii false.

Elena Udrea, condamnata la sase ani de inchisoare

ACTUALIZARE 17:09 Instanta suprema a condamnat-o marti, in dosarul Gala Bute, pe fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea la sase ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu, fiind achitata pentru tentativa de folosire de declaratii false sau incomplete. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie. *ACTUALIZARE 10:38 Udrea: Solutia in dosarul Gala Bute nu poate fi decat de achitare pentru faptele de care sunt acuzata.

BREAKING NEWS. Reactia Elenei Udrea, dupa ce a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute si obligata la plata a trei milioane de euro. A fost achitata de acuzatia de deturnare de fonduri europene. Udrea declara, inainte

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute, pentru abuz in serviciu si luare de mita.

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat in cadrul unui proces in care a fost acuzat de mai multe infractiuni de abuz in serviciu si conflict de interese, la 6 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva, Dinca putand sa faca apel in termen de 10 zile.

Elena Udrea a atacat condamnarea de sase ani de inchisoare

Elena Udrea a atacat condamanarea de sase ani de inchisoare data in cursul zilei de ieri de inalta Curte de Casatie si Justitie. Stire in curs de actualizare .

Elena Udrea a depus contestatie la decizia iCCJ prin care este condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea a depus miercuri dimineata contestatia la sentinta Curtii Supreme prin care a fost condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. De.

BREAKING NEWS. Elena Udrea, condamnata la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute si obligata la plata a 900.000 de euro. A fost achitata de acuzatia de deturnare de fonduri europene. Udrea declara, inainte de anuntarea sentintei, ca se

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute, pentru abuz in serviciu si luare de mita.

Elena Udrea in regim de breaking news si sase ani de inchisoare

Sentintele date ieri in dosarul Gala Bute si vestea verdictului referitor la fosta mare diva a politicii basiste, insa pe nume Elena Udrea, au pus ieri pe jar toate televiziunile.

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, afost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare, dupa ce a fostacuzat de mai multe infractiuni de abuz in serviciu si conflict deinterese, scrie adevarul. ro.

Sase ani de la moartea fostului diplomat ONU Filaret Motco. Comemorarea va avea loc maine la Izvoarele Sucevei

Au trecut sase ani de cand fostul diplomat ONU Filaret Motco si-a pierdut viata in timpul manifestatiilor din Mazar-i-Sharif impotriva incendierii unui exemplar din Coran de catre un pastor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )