Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cunoscut afacerist roman, gasit mort la Viena

Antena3 Antena3,
Cunoscut afacerist roman, gasit mort la Viena

Alerta la Viena, dupa ce un cunoscut dar discret om de afaceri roman a fost gasit mort in apartamentul sau din centrul Vienei. Este vorba despre fostul sef al Corpului de Control al Guvernului Costica. continuă pe Antena3

Cunoscut afacerist roman, moarte suspecta la Viena. Barbatul a avut parte de o moarte violenta

Alerta la Viena, dupa ce un cunoscut dar discret om de afaceri roman a fost gasit mort in apartamentul sau din centrul Vienei. Este vorba despre fostul sef al Corpului de Control al Guvernului Costica.

Alerta in Austria! Cadavrul unui celebru afacerist roman, gasit vanat si plin de sange in apartamentul sau in Viena

Autoritatile vineze sunt in alerta dupa ce un afacerist roman a fost gasit mort in apartamentul sau. Costica Porime, fost sef al Corpului de Control al Guvernului este omul de afaceri in.

SOC in familia ministrului Daea: Nepotul i-a fost gasit MORT in casa!

Soc si doliu in lumea politica din Romania: nepotul ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost gasit mort in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin, in care locuia singur.

Ministrul Agriculturii, in doliu. Nepotul sau, un jurnalist de 35 de ani, gasit mort in casa

Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost gasit mort miercuri seara, in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin, in care locuia singur. Tanarul ramasese recent fara.

Un sofer de TIR a fost gasit mort in cabina, la punctul de frontiera Giurgiu - Ruse

Inspectorul sef al ITPF Giurgiu, Nicu Raboj, a declarat vineri ca un sofer de tir, cetatean strain, a fost gasit decedat de politistii de frontiera giurgiuveni in cabina camionului pe care il conducea, in incinta Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Nepotul ministrului Petre Daea a fost gasit mort: Noi informatii despre jurnalistul Marius Daia (FOTO)

Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost gasit decedat in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin. in varsta de 35 de ani, barbatul ramasese recent fara serviciu,.

Crima care a socat Belgia: Primarul gasit mort intr-un cimitir a fost ucis din razbunare de un adolescent

Un adolescent de 18 ani a marturisit ca este autorul crimei primarului din orasul belgian Mouscron, gasit taiat la gat luni seara intr-un cimitir, potrivit Adevarul. Tanarul in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )