Libnet.ro
UNICEF

01:05

in curand, nu vor mai exista smartphone-uri Sony

Playtech Playtech,
in curand, nu vor mai exista smartphone-uri Sony

Nu trebuie sa fiti pasionati de telefonie pentru a sesiza ca smartphone-urile Sony nu prea se vand, iar gigantul japonez sa gandeste sa renunte la afacere. Piata actuala a smartphone-urilor are cativa jucatori importanti si un amalgam de pioni care incearca sa supravietuiasca lansand foarte multe modele cu preturi accesibile si performante decente. Cei de [] in curand, nu vor mai exista smartphone-uri Sony Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Lumia 550 e cel mai ieftin smartphone cu Windows 10 Mobile

In timp ce Microsoft a lansat noile Lumia 950 si Lumia 950 XL pentru amatorii de gadgeturi high end, a mentionat si accesibilul Lumia 550. Daca analizati cu atentie specificatiile noilor telefoane Lumia 950 si Lumia 950 XL, ati fi tentati sa credeti ca noul sistem de operare Windows 10 Mobile se va misca cum [] Lumia 550 e cel mai ieftin smartphone cu Windows 10 Mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Conexiunile slabe la internet nu vor mai fi o problema pentru Facebook

Principalul scop al celor de la Facebook este ca toata lumea sa se poata bucura de serviciile oferite de acestia. Pentru a facilita acest lucru, Facebook face o serie de ajustari la News Feed, pentru a functiona chiar si cu o conexiune mai slaba la internet. Daca ai incercat vreodata sa dai un refresh pe [] Conexiunile slabe la internet nu vor mai fi o problema pentru Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Previziuni. De ce se vor scumpi tabletele, smartphone-urile si gadgeturile chinezesti in perioada urmatoare

Tabletele, smartphone-urile, consolele de jocuri si gadgeturile electronice importate din China s-ar putea scumpi in lunile urmatoare, ca urmare a trendului general de apreciere a dolarului american, a declarat, pentru Adevarul, Mihai Nichisoiu, analist piete financiare internationale in cadrul companiei de brokeraj Tradeville.

Mai multe ONG-uri cer respingerea legii defaimarii sociale, initiata de Dragnea: distruge ideea de protectie efectiva impotriva discriminarii

Proiectul de lege privind defaimarea sociala distruge ideea de protectie efectiva impotriva discriminarii in Romania, chiar daca Liviu Dragnea elimina din text criteriul defaimarii din cauza apartenentei politice. Reactia vine de la 8 ONG-uri, care cer Camerei Deputatilor sa respinga proiectul initiat de liderul PSD Liviu Dragnea si adoptat cu o suprinzatoare rapiditate de Senat. Aceasta este a doua solicitare de respingere a proiectului, dupa ce alte patru organizatii au cerut asta in cursul diminetii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )