Libnet.ro
UNICEF

22:45

CUTREMUR. INFP arata ce s-ar intampla in Romania imediat dupa un seism de 7,5 grade pe scara Richter

Antena3 Antena3,
CUTREMUR. INFP arata ce s-ar intampla in Romania imediat dupa un seism de 7,5 grade pe scara Richter

Exercitiu Seism 2018. Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului subliniaza rolul pe careil are in cazul producerii unui eveniment seismic major in Romania. continuă pe Antena3

CUTREMUR. INFP arata ce s-ar intampla in Romania imediat dupa un seism de 7,5 grade pe scara Richter

Exercitiu Seism 2018. Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului subliniaza rolul pe careil are in cazul producerii unui eveniment seismic major in Romania.

CUTREMUR ROMANIA. Site-ul Institutului National de Fizica Pamantului a picat imediat dupa seism

Site-ul INFP a picat imediat dupa seismul din noaptea de sambata spre duminica, semn ca acesta a fost resimtit de un numar foarte mare de oameni. Un cutremur puternic a avut loc, duminica dimineata,.

Unde au mers imediat dupa nunta fostul principe Nicolae si sotia sa

Nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, si sotia sa Alina vor pleca anul viitor in luna de miere intr-o destinatie exotica din strainatate, dupa ce, imediat dupa nunta, au petrecut o saptamana in.

Elicopterul patronului lui Leicester City s-a prabusit! S-a intamplat imediat dupa meciul din Premier League - VIDEO socant

Elicopterul patronului luiLeicesterCity,Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prabusit langa King Power Stadium dupa meciul cu West Ham, 1-1. Accidentul a avut loc in parcarea arenei, iar martorii.

Toata Romania plange... Dupa moartea Ionelei Prodan, un alt deces indoliaza muzica populara: Celebrul artist a facut infarct si a murit...

Lumea muzicii populare e din nou in doliu dupa moartea lui Daniel Siminic. Anuntul trecerii sale in nefiinta a fost facut chiar de catre Andrada Barsauan, cantareata de muzica populara care colabora cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )