Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

CUTREMUR puternic resimtit in Bucuresti si in marile orase din Romania (FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR puternic resimtit in Bucuresti si in marile orase din Romania (FOTO)

Un cutremur puternic a avut loc in aceasta noapte in Romania, in jurul orei 02:10. Seismul a avut magnitudinea de 5,6 pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 94 kilometri, avacirc. continuă pe B1

Reactia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta dupa cutremurul din Romania

Cutremurul care a zguduit Romania in aceasta noapte a produs panica in Bucuresti si in marile orase din Romania Detalii AICI). Seismul, cu o magnitudine de 5,6 pe scara Richter, a.

Integritate, nu imunitate! Proteste in marile orase din tara fata de votul senatorilor in cazul Gabriel Oprea

Sute de persoane au protestat, joi seara, la Cluj-Napoca, fata de votul din Senat, de la inceputul saptamanii, in cazul Gabriel Oprea, cateva zeci de persoane iesind si in centrele.

Votul scandalos din Senat pentru protejarea lui Oprea scoate Romania in strada. Mii de bucuresteni anunta revoltati ca vor participa la protestul din fata Parlamentului. Se trezesc si marile orase din tara

Mii de persoane anunta, pe retelele de socializare, ca vor participa la protestul organizat, joi seara, in Capitala, ca reactie la votul de luni al Senatorilor, care au respins cererea procurorilor anticoruptie privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, in legatura cu moartea politistului Bogdan Gigina.

UPDATE VIDEO Cutremur puternic in Romania. Seismul a fost resimtit si in Republica Moldova

Un cutremur puternic, cu magnitudine 5,3 pe scara Richter, a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2. 11, resimtindu-se pe intreg teritoriul tarii. Seismul s-a produs in zona Vrancea, la o adancime de 91,6 kilometri, potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului.

in caz de cutremur puternic, trei sferturi dintre romani ar fi afectati. Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta recunoaste lipsa echipamentelor de interventie. Arafat: Impactul in Bucuresti o sa fie rau

Trei sferturi dintre locuitorii tarii ar fi afectati, in cazul in care ar avea loc un cutremur puternic, intrucat infrastructora este critica, in multe zone, iar dotarile cu echipamente pentru misiuni de salvare-cautare sunt slabe sau absente.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta: Trei sferturi dintre locuitorii Romaniei ar fi afectati in cazul unui cutremur puternic

In cazul unui cutremur puternic , trei sferturi dintre locuitorii Romaniei ar fi afectati, infrastructura fiind in multe zone una critica , iar dotarile cu echipamente pentru misiuni de salvare-cautare in caz de cutremur sunt slabe sau absente, se arata in proiectul de consolidare intocmit de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, citat de Mediafax.

Subiectele zilei: Democratia si revolutiile periodice; Cand va fi gata cea mai asteptata autostrada din Romania; Am vorbit cu fosti angajati care exploatau Rosia Montana despre tepele pe care le-au luat

Romania, pe primul loc la fraude cu fonduri europene. Romania ocupa primul loc in UE la numarul investigatiilor privind folosirea. Marile erori judiciare din Romania. Cazuri teribile cu oameni arestati, condamnati si torturati ca sa recunoasca crime si jafuri pe care nu le-au facut. Mai multe dosare de.

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania intr-un mesaj publicat pe platforma Instagram, unde a inregistrat peste 216. 000 like-uri in mai putin de o zi, se arata intr-un comunicat al Greenpeace Romania.

Politia britanica a retinut 16 imigranti ilegali dintr-un camion care ar fi venit din Romania, condus de un roman

Saisprezece presupusi imigranti ilegali, intre care cel putin un copil, au fost retinuti joi dupa-amiaza la Dunstable, in Bedfordshire, in estul Angliei, de la bordul unui camion care ar fi venit din Romania si al carui sofer era roman, relateaza BBC News. Camionul ar fi venit din Romania si se indrepta catre nordul Essexului.

Nemtii de la Huf Haus deschid primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei

Huf Haus, unul dintre cele mai moderne concepte de case modulare din Europa si din lume, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei, dezvoltat de catre un investitor roman stabilit la.

ştiri de la B1

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )