Libnet.ro
UNICEF

14:45

CUTREMUR pe scena POLTICA din Romania! inca un fost PSD-ist dupa gratii! Judecatorii au anuntat SENTINTA

B1 B1,
CUTREMUR pe scena POLTICA din Romania! inca un fost PSD-ist dupa gratii! Judecatorii au anuntat SENTINTA

Curtea de Apel bucuresti l-a condamnat, miercuri, pe fostul senator Marius Isaila la doi ani de inchisoare intr-un dosar in care este acuzatde instigare a fals sub semnatura privata si conducere fara pe. continuă pe B1

CUTREMUR pe scena POLTICA din Romania! inca un fost PSD-ist dupa gratii! Judecatorii au anuntat SENTINTA

Curtea de Apel bucuresti l-a condamnat, miercuri, pe fostul senator Marius Isaila la doi ani de inchisoare intr-un dosar in care este acuzatde instigare a fals sub semnatura privata si conducere fara pe.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

Falsul medic a incercat sa fuga din Romania. A fost prins la granita de politistii de frontiera

Matteo Politi, falsul medic care a operat in mai multe clinici din tara desi absolvise doar opt clase, a fost retinut, miercuri dimineata, in Vama Curtici, in timp ce incerca sa fuga din Romania intr-un tren Inter Regio cu destinatia Budapesta.

Matteo Politi, barbatul care s-a dat drept medic, a incercat sa fuga din Romania. A fost prins de politisti la frontiera

Matteo Politi, barbatul cu opt clase acuzat ca a profesat medicina cu acte false, a fost prins cand incerca sa fuga din tara. Politia de Frontiera l-a retinut pe acesta si l-a predat imediat.

Orasul in care se plateste cea mai scumpa taxa de salubritate din Romania. Masura a fost contestata in Justitie

Taxa de salubritate decisa de alesii locali din Tecuci, judetul Galati, pentru 2019 este de pana la 180 de lei pe an de persoana, dublu fata de Iasi si Vaslui si cu 70-80% mai mare decat la Braila, Galati, Iasi sau Bacau. Edilii tecuceni spun ca asa a rezultat din calculele privind costurile.

Interzicerea telefoanelor in scolile din Romania: Ce a declarat Andronescu

Telefoanele mobile au fost interzise in scolile din Franta la finele anului trecut, iar la o conferinta recenta, Andronescu a fost intrebata daca se gandeste la implementarea unei solutii similare in scolile din Romania. Masura interzicerea telefoanelor mobile in scoli a fost luata in Franta. incepand din septembrie anul trecut, copiii francezi cu varste cuprinse [] .

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

17 judete din Romania nu au niciun fel de serviciu de ingrijire paliativa. Sub 2% din medicii de familie au pregatire de baza in paliatie

In luna ianuarie a acestui an, a fost facut public un studiu privind Evaluarea serviciilor de ingrijire paliativa din Romania, studiu realizat pentru Banca Mondiala de catre Ministerul Sanatatii, cu sprijinul expertilor locali si internationali din.

Liviu Dragnea si ministrul Finantelor participa la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, participa miercuri la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania. Saptamana trecuta, Asociatia Municipiilor din.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra: Am facut plangere penala

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )