Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dacian Ciolos, despre inchiderea altor doua mine: Vrem sa dam activitatii miniere o perspectiva pe termen mediu si pe termen lung

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, despre inchiderea altor doua mine: Vrem sa dam activitatii miniere o perspectiva pe termen mediu si pe termen lung

O unitate de asistenta tehnica guvernamentala care va sprijini autoritatile locale si companiile din Valea Jiului pentru elaborarea unor proiecte de dezvoltare a fost inaugurata in Petrosani, de premierul Dacian Ciolos. Prim-ministrul Romaniei sustine ca desi s-a aprobat memorandumul pentru inchiderea treptata a altor doua mine din zona, pe termen mediu si lung planurile Guvernului sunt de a mentine activitatea miniera. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, despre maririle de salarii: Necesare, dar daca nu sunt facute responsabil, riscam sa repetam istoria / Trebuie sa explicam oamenilor ca prin asta ne riscam viitorul

Premierul Dacian Ciolos a avertizat miercuri, in deschiderea Consiliului National al PNL, unde a fost invitat sa participe, ca este necesar ca evolutia buna a economiei sa fie resimtita si in nivelul de trai, dar daca acest lucru nu este facut responsabil, riscam sa repetam din nou istoria.

Adevarul Live, ora 09.00. Dacian Ciolos face bilantul Guvernului tehnocrat

Premierul Dacian Ciolos va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 09. 00, despre plusurile si minusurile guvernului pe care l-a condus in ultimul an. De asemenea, Dacian Ciolos va prezenta, pe larg, principiile Platformei Romania 100, lansata in urma cu doua saptamani, si va raspunde acuzelor potrivit carora este un premier manevrat de miliardarul George Soros. S-a razgandit Dacian Ciolos: va participa la mitingurile electorale ale USR si PNL?.

Alina Gorghiu: Dacian Ciolos a spus de la inceput ca nu se inscrie in partid. Vorbim despre un guvern politic, dar cu Ciolos prim-ministru (VIDEO)

Sefa PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri, la finalul sedintei Consiliului National al partidului ca liberalii sunt foarte multumiti de felul in care colaboreaza cu premierul Dacian Ciolos. Liderul PNL.

Traian Basescu, despre decizia liberalilor de a il desemna pe Dacian Ciolos premier dupa alegeri: Au facut un joc de imagine favorabil scorului PNL (VIDEO)

Traian Basescu a comentat intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1TV in legatura cu desemnarea lui Dacian Ciolos drept premierul pe care il va sustine in urma alegerilor.

Dacian Ciolos, la Consiliul National al PNL: Trebuie sa ne asumam o guvernare responsabila. Avem sanse sa castigam incredrea oamenilor(VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a fost prezent miercuri la Consiliul National al PNL. in discursul tinut in fata liberalilor, Ciolos a vorbit despre platforma Romania 100, dar si despre profesionalism.

Dacian Ciolos, la Consiliul National al PNL: Trebuie sa ne asumam o guvernare responsabila. Avem sanse sa castigam increderea oamenilor(VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a fost prezent miercuri la Consiliul National al PNL. in discursul tinut in fata liberalilor, Ciolos a vorbit despre platforma Romania 100, dar si despre profesionalism.

FOTO. Dacian Ciolos s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu gloriile sportului romanesc: M-a impresionat faptul ca fostii mari campioni se gandesc si sustin viitorul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu mai multi fosti campioni mondiali si olimpici pentru a discuta despre masurile care ar trebui luate pentru salvarea sportului romanesc.

Dacian Ciolos a prezentat rezultatele masurilor luate pentru combaterea defrisarilor: 55.000 de controale care au dus la aproape 1000 de dosare penale pentru infractiuni pe Codul Silvic (VIDEO)

Miercuri a avut loc sedinta saptamanala de guvern la Palatul Victoria. in alocutiunea tinuta presei in deschiderea sedintei, premierul Dacian Ciolos a vorbit despre masurile luate pentru.

Ciolos: In ultimele luni Parlamentul a votat majorari de salarii de 9 miliarde lei, 1% din PIB. Riscam sa ajungem in aceeasi situatie ca in 2010, cand s-au votat mariri foarte consistente ce nu s-au putut aplica

Am vrut sa facem mariri de salarii cu cap, gandite, care sa rezolve disfunctionalitati de tratament intre diferite categorii de angajati, altfel riscam sa ajungem in aceeasi situatie ca in 2010, cand s-au votat majorari consistente ce nu au putut fi aplicate, a declarat premierul Dacian Ciolos la Adevarul Live, spunand ca masurile votate de Parlament in ultimele luni echivaleaza au un impact de 9 mld lei asupra bugetului.

Ciolos, despre taierile ilegale de lemn: Au fost 55.000 de controale care s-au terminat cu aproape 1.000 de dosare penale

Premierul Dacian Ciolos a declarat, ca, in ultimele luni, in privinta taierilor ilegale de masa lemnoasa, au fost desfasurate circa 55. 000 de controale care s-au terminat cu aproape 1. 000 de dosare penale, au fost decoperite peste 2. 500 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )