Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dan Barna: Ideea ca luam Sectia speciala de toarte ca pe oala de sarmale si o punem in alta institutie nu e o solutie

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: Ideea ca luam Sectia speciala de toarte ca pe oala de sarmale si o punem in alta institutie nu e o solutie

Vicepremierul Dan Barna s-a pronuntat joi impotriva ideii de a transfera cauzele aflate la SIIJ in cadrul unei sectii a Parchetului General, o idee vehiculata recent in conditiile in care ministrul Justitiei, Stelian Ion, a anuntat intentia de a adopta pana la sfarsitul lui martie proiectul de desfiintare a controversatei Sectii de investigare a infractiunilor din justitie. continuă pe Hotnews

Cum a ajutat ministrul Cristian Ghinea ex-firma secretarului de stat Dan Barna sa ia bani europeni Sabin Orcan: De asta a ajuns Barna vicepremier, ca e foarte competent (VIDEO)

In timpul primului mandat al lui Cristian Ghinea de ministru al Fondurilor Europene, firmei din care secretarul sau de stat Dan Barna tocmai iesise i s-au aprobat patru proiecte europene in care firma a gestionat 13.

DAN BARNA: America a fost un model pentru bunici si continua sa fie si pentru noi

Dan Barna a declarat ca valorile fundamentale americane precum libertatea, domnia legii si democratia sunt si ale noastre.

DAN BARNA: Vaccinul este singura cale prin care putem sa iesim din pandemie

Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19, ca vaccinul este singura cale prin care se poate iesi din pandemie, relateaza Agerpres.

Dan Barna: Unele academii sunt, de fapt, sinecuri pentru plata unor politruci Sectorul privat nu poate tine la nesfarsit in spate un sector public supradimensionat Numerosi angajati doar incaseaza salariile

Vicepremierul Dan Barna, copresedinte USR-PLUS, a vorbit marti, pentru B1 TV, despre reforma profunda ce trebuie facuta in sistemul public pentru ca banii romanilor sa nu mai fie risipiti. Barna a vorbit.

DAN BARNA, DUPA INTALNIREA CU CARTEL ALFA: O parte dintre revendicari vor putea fi solutionate in perioada urmatoare

Vicepremierul Dan Barna, co-presedinte al USR PLUS, a declarat, marti, dupa intalnirea cu liderii Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa, ca o parte din revendicarile lor vor putea fi solutionate in perioada urmatoare, mentionand ca sunt si solicitari care trebuie privite in contextul unei economii care se afla intr-o situatie de criza, scrie Agerpres.

Deciziile privind atributiile vicepremierilor, adoptate oficial. Ce atributii au Dan Barna si Kelemen Hunor

Prim-ministrul Florin Citu a stabilit formal, luni, atributiile vicepremierilor Kelemen Hunor si Dan Barna, iar deciziile au fost publicate in Monitorul Oficial. Ce atributii au vicepremierii Dan Barna si.

JOI: Klaus Iohannis are o sedinta de lucru cu premierul, vicepremierul Dan Barna, ministrul de Finante si cel al Fondurilor Europene

Presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de lucru joi, de la ora 14. 30 la Palatul Cotroceni, cu premierul Florin Citu, vicepremierul Dan Barna, ministrul de Finante Alexandru Nazare.

Klaus Iohannis, sedinta de lucru cu premierul, vicepremierul Dan Barna, ministrul de Finante si cel al Fondurilor Europene de la ora 14.30

Presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de lucru joi, de la ora 14. 30 la Palatul Cotroceni, cu premierul Florin Citu, vicepremierul Dan Barna, ministrul de Finante Alexandru Nazare si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea, transmite Administratia Prezidentiala.

Dan Barna, despre Mecanismul de Cooperare si Verificare: A devenit un fel de Fata Morgana. Ce contine Memorandumul adoptat de Executiv

Vicepremierul Dan Barna a afirmat caMecanismul de Cooperare si Verificare MCV)a devenit un fel de Fata Morgana, iar prin memorandumul adoptat de Guvern au fost fixate obiectivele cu privire la desfiintarea Sectiei speciale SIIJ) si repararea Legilor Justitiei pentru ca ele sa fie trimise in Parlament pana la finalul lunii aprilie.

Dan Barna, despre bugetul pentru 2021: Marea provocare este cum construim acest buget, astfel incat sa avem si bani de investitii

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marti, ca bugetul pe acest an ar putea fi dezbatut si adoptat in Parlament in prima parte a lunii februarie. Co-presedintele USR PLUS a mai adaugat ca marea provocare este alocarea de bani pentru investitii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )