Libnet.ro
UNICEF

14:16

Dan Condrea a transferat sute de mii de euro din conturile personale pe numele sotiei si ale cumnatului sau

Antena3 Antena3,
Dan Condrea a transferat sute de mii de euro din conturile personale pe numele sotiei si ale cumnatului sau

Procurorii DNA spun ca, imediat dupa izbucnirea scandalului Hexi Pharma, patronul Dan Condrea a transferat sute de mii de euro din conturile personale in conturile sotiei, Uliana Ochiunci, si ale cumnatului. continuă pe Antena3

Dan Condrea a incercat sa ascunda banii dupa inceperea anchetei HexiPharma

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si-ar fi cumparat un adevarat imperiu imobiliar din bani care provin din evaziune fiscala. Procurorii DNA au deschis un dosar penal pe numele firmei care vindea dezinfectanti diluati, dar si pe numele celor din conducerea societatii si a apropiatilor lui Dan Condrea.

Rezultatul testului ADN al lui Dan Condrea

Specialistii de la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici au confirmat ca victima accidentului produs pe 22 mai este Dan Condrea. Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmata pana acum doar de Uliana Oc.

Testu ADN in cazul lui Dan Condrea este gata. Urmeaza rezultatul

Testul ADN in cazul lui Dan Condrea a fost finalizat. Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident violent, in seara de 22 mai, pe drumul care leaga Corbeanca de Buftea. El a fost identificat dupa documentele de identitate gasite la fata locului si pe baza declaratiilor Iulianei Ochinciuc, concubina lui Dan Condrea.

Sinteza zilei. Imagini noi care pot rasturna ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse la doua minute.

Avalansa de informatii pe surse despre moartea lui Dan Condrea

Avem o avalansa fara precedent de informatii pe surse in cazul mortii lui Dan Condrea. Si in fiecare zi o noua varianta de traseu pentru patronul Hexi Pharma. Niciuna, insa, nu se sustine.

Subiectiv. Ipoteze de care anchetatorii nu vorbesc inca in cazul mortii lui Dan Condrea

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, patru ipoteze de care anchetatorii nu vorbesc inca in cazul mortii lui Dan Condrea. Ce ne spun si ce nu.

Radu Tudor, despre moartea lui Dan Condrea: Cauta momentul prielnic sa-si duca la capat planul

Jurnalistul Radu Tudor este de parere ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, s-a sinucis. Masina condusa de patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a efectuat in ziua producerii accidentului, in intervalul.

Dan Condrea a facut 13 drumuri intre Buftea si Corbeanca inainte de a muri

Apar tot mai multe semne de intrebare dupa sfarsitul tragic al patronului Hexi Pharma. Desi s-a stabilit cu certitudine ca Dan Condrea se afla in masina facuta praf pe drumul dintre Buftea si Corbeanca, anchetatorii au de lamurit o alta necunoscuta: de ce a parcurs Condrea acest drum de 13 ori inainte sa moara, asa cum a fost surprins pe camerele de luat vederi.

Rezultatele testului ADN confirma: La volanul masinii de la locul accidentului era Dan Condrea. Patronul Hexi Pharma, 13 deplasari intre Buftea si Corbeanca intr-o singura ora (VIDEO)

In urma analizelor ADN prelevate chiar de la fiica lui Dan Condrea, rezultatele confirma ca la volanul masinii se afla chiar patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, arata B1 TV. Parchetul General, instanta care.

Rezultatul testului ADN in cazul lui Dan Condrea, asteptat marti

Rezultatul testului ADN in cazul patronului Hexi Parma este asteptat marti. Procurorii vor afla, asadar, daca persoana care a murit in accidentul produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca este sau nu Dan Condrea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )