Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Dan Diaconescu a anuntat, joi, pe cine va sustine Partidul Poporului in turul doi al alegerilor prezidentiale. El a spus ca pe 16 noiembrie are de ales intre un sef si adjunctul sau. Propun. continuă pe B1

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a anuntat, joi, pe cine va sustine Partidul Poporului in turul doi al alegerilor prezidentiale. PPDDnu va vota cu Klaus Iohannis, a spus Dan Diaconescu. Victor Ponta ramane cel mai.

Dan Diaconescu: PPDD nu va vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat ca propune sustinerea, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, a celui care astazi este prim-ministru,Victor Ponta. Nu il voi vota pe Klaus Iohannis. Va anunt ca .

Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat joi seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Acesta a precizat ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis. Propun sustinerea sefului, a spus acesta.

Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

O noua gafa a lui Klaus Iohannis: A anuntat ca va vizita judetul Deva!

Candidatul ACL la presedintie, primarul neamt Klaus Iohannis, demonstreaza ca nu cunoaste lucruri elementare despre organizarea administrativa a Romaniei. Suparat pe rezultatele proaste obtinute de PNL in.

Liviu Dragnea: Mi-e greu sa cred ca Partidul Poporului il va sprijini pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat , miercuri, dupa intlnirea cu liderii din teritoriu ca in campania pentru turul al doilea al alegerilor este nevoie de o implicare mai mare a acestora, mai.

Dan Diaconescu il sustine pe Victor Ponta

Dan Diaconescu a declarat in aceasta seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, el precizand ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul II. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni. / Dezbaterea cu Ponta va fi fata in fata, intr-un mediu non-partizan

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Nu voi negocia cu niciun politician. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni, a declarat Iohannis. Intrebat ce se va intampla daca alti candidati il vor cauta, Iohannis a raspuns Nu voi negocia. Candidatul ACL a declarat, cu referire la scandalul votului din diaspora, ca Sunt incapabili domnul Pontaco sa organizeze tara, nici macar o zi de alegeri nu au fost in stare sa organizeze. In timpul conferintei de presa, Klaus Iohannis a prezentat si imagini video cu romani din diaspora care au stat cateva ore la coada duminica, fara a isi putea exercita dreptul la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Studentii din Timisoara au stat la coada sa voteze cu Klaus Iohannis. Ponta, zdrobit in sectiile studentesti

Rezultatul voturilor exprimate in Timis pe fiecare sectie de votare in parte scoate la iveala situatii interesante. Spre exemplu, in sectiile in care studentii au votat masiv, stand la coada ca sa poata vota, Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta, reusind sa obtina un procentaj de peste 50 la suta, la un numar de peste 1. 000 de persoane care au votat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )