Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dan Sova, vocea PSD, urmarit PENAL pentru abuz in serviciu. DNA: Firma Sova si Asociatii, prejudiciu de 3,5 mil. lei

Antena3 Antena3,
Dan Sova, vocea PSD, urmarit PENAL pentru abuz in serviciu. DNA: Firma Sova si Asociatii, prejudiciu de 3,5 mil. lei

Update 14. 56 - Fostul director general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, este urmarit penal, in dosarul in care este cercetat si Dan Sova, pentru cinci fapte de abuz in serviciu, fiind. continuă pe Antena3

Dan Sova, vocea PSD, urmarit penal pentru abuz in serviciu. DNA: Firma lui ar fi prejudiciat complexurile Turceni si Rovinari cu 3,5 mil. lei

Update 14. 56 - Fostul director general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, este urmarit penal, in dosarul in care este cercetat si Dan Sova, pentru cinci fapte de abuz in serviciu, fiind.

DNA: Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Seful Politiei din Negresti Oas, Oradea,este urmarit penal pentru abuz in serviciu, pentru ca nu a luat masuri pentru identificarea autorilor unei infractiuni, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu: Ioan Ghencean, sub control judiciar

Seful Politiei din Negresti Oas, Ioan Ghencean, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca nu a luat masuri imediate pentru identificarea autorilor unei infractiuni cu violenta, informeaza.

Fostul director al Complexului Turceni, urmarit penal pentru abuz in serviciu, in dosarul lui Sova

Fostul director general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, este urmarit penal, in dosarul in care este cercetat si Dan Sova, pentru cinci fapte de abuz in serviciu, fiind suspectat ca a.

Fostul director al Complexului Turceni, urmarit penal pentru abuz in serviciu, in dosarul lui Sova

Fostul director general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, este urmarit penal, in dosarul in care este cercetat si Dan Sova, pentru cinci fapte de abuz in serviciu, fiind suspectat ca a prejudiciat.

Dan Sova, chemat la DNA pentru audieri. Fostul ministru e urmarit penal pentru abuz in serviciu

Fostul ministru al Transporturilor Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA ), unde a fost citat pentru audieri intr-un dosar pricind contracte ale firmei de avocatura.

Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Seful Politiei din orasul Negresti Oas, judetul Satu Mare, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, pentru ca nu a luat masuri pentru identificarea autorilor unei infractiuni, infomreaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

DNA: Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal, pentru favorizarea faptuitorului

Senatorul Alexandru Cordos este urmarit penal, pentru favorizarea faptuitorului. Astfel, senatorul a avertizat mai multe persoane cercetate de procurorii DNA ca le sunt interceptate convorbirile, anunta un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Dan Sova, urmarit PENAL. Vocea PSD: Sunt suspect pentru complicitate la abuz in serviciu legat de contracte cu Turceni si Rovinari

Update 11. 14 - Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca procurorii l-au pus sub invinuire pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul in care se fac cerc.

Dan Sova este urmarit penal pentru coruptie

ACTUALIZARE 13:15 Dan Sova este urmarit penal DNA informeaza ca procurorii au dispus efectuarea urmaririi penale fata de senatorul Dan Sova, la data faptelor reprezentant legal al SCA Sova si Asociatii, in sarcina caruia s-au retinut trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )