Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dan Voiculescu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Voiculescu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA

Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Voiculescu, condamnat la cinci ani de inchisoare

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), o frauda evaluata de procurori la 60 de milioane de euro.

Dan Voiculescu, condamnat la cinci ani de inchisoare

Update 15:11 Voiculescu: Decizia de azi reprezinta o nedreptate Dan Voiculescu considera ca decizia de astazi reprezinta o nedreptate si declara ca o va ataca cu siguranta. Domnia sa a anuntat, pe blogul personal, ca aceasta decizie nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi.

Dan Voiculescu, condamnat in dosarul Telepatia. Sentinta nu este definitiva

Update 14. 13 - Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Sentinta nu este definitiva. in acelasi dosar, Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la sase.

Dan Voiculescu, condamnat pentru TELEPATIE. Iata o serie de coincidente inexplicabile

Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Instanta a pronuntat pedepse de 5 si 6 ani de inchisoare pentru toti cei 13 inculpati din acest dosar. Decizia.

VIDEO.Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in dosarul ICA.

Paraschiva Silaghi, verisoara lui Dan Voiculescu a declarat pentru B1TV ca ar dori ca justitia din Romania sa aiba mai mult curaj si sa dea decizii definitive de la inceput. Iata ce a mai declarat ruda lui dan Voiculescu, stabilita in Germania: Maine am termenul in care ii cer lui Dan Voiculescu daune morale, a declarat verisoara lui Voiculescu. Acum sunt in Romania, la un hotel din Bucuresti. Europa nu doarme . ) Va ameinta francezii ca nu va vor in Schengen. Noi am avut .

De unde vine formula de ridiculizare 'Dosarul Telepatia', folosita de Dan Voiculescu si Antene: Procurorii spun ca vinovatia liderului PC si a complicilor ar putea fi contrazisa doar prin telepatie sau prostie

Dan Voiculescu foloseste o formula peiorativa, Dosarul Telepatia, pentru a ridiculiza rechizitoriul in urma caruia a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, insa documentul procurorilor utilizeaza termenul telepatic tocmai pentru a sublinia ca numai intr-o situatie ireala inculpatii din dosar ar putea fi considerati nevinovati.

Victor Ciorbea: Tinand seama de prietenia dintre Dan Voiculescu si Traian Basescu, oricine se astepta la acest rezultat

Senatorul PNL Victor Ciorbea a vorbit joi, la Antena 3, despre condamnarea presedintelui fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Tinand.

Dan Voiculescu: Decizia in dosarul ICA este o nedreptate.

Dan Voiculescu, condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), a scris pe blogul personal ca decizia Tribunalului Bucuresti este o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori .

Dan Voiculescu: Singura acuzatie care mi se poate aduce este cea de INFLUENTARE ...

Dan Voiculescu, condamnat joi la cinci ani de inchisoare cu executare in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), a scris pe blogul personal ca decizia Tribunalului Bucuresti este o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori indiferenta .

Mircea Badea: Vina principala a domnului Dan Voiculescu este ca are Antena 3

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Telepatia, decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva. Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura presei, difuzata de.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )