Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dancila, despre o posibila excludere a Anei Birchall din partid: Este o mare nemultumire in PSD fata de atitudinea sa

Hotnews Hotnews,
 Dancila, despre o posibila excludere a Anei Birchall din partid: Este o mare nemultumire in PSD fata de atitudinea sa

Viorica Dancila a declarat, duminica, ca este o mare nemultumire in PSD fata de atitudinea Anei Birchall, care a adoptat alta linie decat cea a partidului cat a fost la Ministerul Justitiei, si ca saptamana viitoare va avea loc un CEx in care va fi abordat si subiectul acesta. continuă pe Hotnews

Dancila: E o mare nemultumire in PSD legata de atitudinea Anei Birchall; saptamana viitoare discutam in CExN

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat marti seara, la Antena 3, ca in partid este o mare nemultumire legata de atitudinea Anei Birchall ca ministru al Justitiei, iar saptamana viitoare va avea loc o sedinta a Comitetului Executiv National in care se va discuta despre acest subiect, potrivit Agerpres.

Dancila, intrebata despre liderii din partid care o vor inlaturata de la conducerea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, marti seara, intrebata despre liderii din partid care ii.

Dancila, despre votul in diaspora: Poate oamenii isi planifica in asa fel incat sa poata vota in trei zile

Premierul demis Viorica Dancila considera ca la alegerile prezidentiale din diaspora nu ar mai trebui sa mai apara cozi la sectiile de votare in urma schimbarilor privind votul in strainatate,.

Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Premierul interimar Viorica Dancila a spus, sambata, in judetul Arad, ca PSD nu va fi prezent in sala luni cand se va vota Guvernul. Ea a admis ca in partid sunt tradatori, pe care i-a indemnat ca a doua zi sa mearga in partidul-foarfece si sa nu mai fie alaturi de PSD, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a vizitat Spitalul Judetean de Urgenta, la care s-au facut mai multe investitii in.

Viorica Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi explicabil daca totusi se va intampla, transmite Agerpres.

Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi ex.

Ponta anunta suspendarea din partid a lui Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Cei doi erau deja cu demisiile pe masa

La o zi de la izbucnirea scandalului in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania anunta ca ii sanctioneaza pe cei care au tradat la investirea guvernului Orban, printre care prim-vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Decizia, chiar daca a fost luata luni, a fost comunicata abia marti seara, dupa ce au aparut informatii ca cei doi vor sa demisioneze. Partidul lui Ponta, in pragul scindarii. Constantin, Cimpeanu, parlamentari si sefi de organizatii vor sa demisioneze din Pro Romania surse)Tudose, un nou mesaj pentru Ponta: Raman la PRO. Pleaca tu!.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )