Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Barbu a fost validat de Parlament pentru functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Antena3 Antena3,
Daniel Barbu a fost validat de Parlament pentru functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a validat miercuri, cu 241 voturi pentru si 63 impotriva, numirea lui Daniel Barbu, propus de grupurile ALDE, in functia de. continuă pe Antena3

Daniel Barbu, fost senator ALDE si fost ministru al Culturii, votat de parlament presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Plenul reunit al Parlamentului a votat miercuri ca fostul senator ALDE Daniel Barbu sa ocupe functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente. Fostul ministru al Culturii a primit 241 voturi in timp ce Maria Krause, propusa de Uniunea Salvati Romania, doar 58.

Daniel Barbu, propus de ALDE, si Maria Krause - USR, validati pentru a candida la sefia AEP

Comisiile juridice reunite din Camera Deputatilor si Senat au validat, in unanimitate, dosarele celor doi candidati propusi pentru functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente, respectiv Daniel Barbu fost ministru al Culturii si fost senator ALDE), propus de grupurile ALDE, si Maria Krause, propusa de USR, transmite Agerpres.

Palamentarii juristi au validat, luni, candidatii pentru functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Comisiile juridice reunite ale celor doua camere parlamentare au validat, luni, candidatii la functia de presedinte al AEP: Daniel Barbu, propus de grupul parlamentar ALDE si Maria Krause, propusa de USR .

Daniel Barbu a fost numit in fruntea Autoritatii Electorale Permanente: Parlamentul a aprobat si numirea unui noi vicepresedinte si doi membri ai Comitetul de reglementare al ANRE

Controversatul fost ministru al Culturii si senator ALDE Daniel Barbu a fost numit miercuri de catre Parlament in functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP). Acesta a primit 241 de.

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a fost validat de Parlament pentru postul de viceguvernator BNR

Deputatii si senatorii reuniti miercuri, in sedinta plenului comun, l-au validat, cu voturi 275 pentru si 39 impotriva, pe deputatul PNL Eugen Nicolaescu in functia.

ALDE a gasit un post caldut si pentru Daniel Barbu. Candidatura sa pentru conducerea AEP, validata de comisiile juridice din Parlament

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputatilor si Senat au validat luni, in unaminitate, candidatura lui Daniel Barbu la sefia Autoritatii Electorale Permanente. Propunerea a fost facuta de grupul parlamentar ALDE inca din luna decembrie a anului trecut, cand Barbu a candidat pentru Senat, dar nu a obtinut mandatul de parlamentar. Tot azi, comisiiile juridice au validat si candidatura Mariei Kruse pentru sefia AEP, propusa de USR.

Nicusor Dan a criticat desemnarea lui Daniel Barbu la conducerea AEP: Parlamentul a a ales sa politizeze o institutie esentiala, votand un politician fara nicio recomandare profesionala pentru aceasta pozitie

Presedintele USR, Nicusor Dan, l-a criticat, miercuri, pe Daniel Barbu, dupa ce a fost numit in functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), pe motiv ca nu ar avea nicio recomandare profesionala pentru aceasta pozitie.

Daniel Barbu, noul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente

Plenul reunit al Parlamentului a decis, miercuri, prin vot, numirea lui Daniel Barbu in functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente. S-au inregistrat 241 de voturi pentru, impotriva fiind 63 de deputati si senatori, potrivit Agerpres.

Patru persoane, declarate admise in competitia pentru functia de city manager al Capitalei: Printre ele, administratorul special al RADET si un fost angajat din ministerul Dezvoltarii

Patru persoane au fost declarate admise la concursul pentru functia de administrator public al Capitalei. Conform rezultatelor anuntate de Primaria Municipiului Bucuresti, au fost declarati admisi.

Patru persoane in competitia pentru functia de city manager al Capitalei

Patru persoane concureaza pentru functia de administrator public al Capitalei, dupa ce Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat rezultatele selectiei dosarelor de inscriere. Astfel, au fost declarati admisi: Constantin Dragan, Sorin Chirita, Pavel Marian Popoaca si Bogdan Alexandru Suditu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )